Girona

Míchel: “Avui ens ha sortit tot de cara”

Míchel ha acabat encantat amb la victòria del Girona al camp del Sevilla i amb el fet de, ara sí, deixar la permanència del tot segellada amb 44 punts, cosa que permet fixar-se objectius més ambiciosos.

El partit

“Avui ha sortit tot de cara perquè la realitat és que el Sevilla ha xutat moltes més vegades que nosaltres, però hem defensat molt bé l’àrea. Tot i això han tingut ocasions de gol, que per sort, Gazzaniga o la defensahem salvat. Era molt important la defensa de l’àrea perquè el Sevilla és un equip molt intens que no para d’arribar. Per això hem jugat amb tres centrals. Amb pilota hem tingut amenaces amb Riquelme, Tsygankov i Taty. Hem tingut sort, però l’hem buscat. No mirem Europa, però amb 44 punts seria molt estrany que no ens salvessim. Podem dir que l’any que ve gaudirem de primera divisió i ara no podem parar. Hem d’anar partit a partit. No tenim cap objectiu clar, només el de 53 punts. Hem de guanyar tres partits i veurem si ho aconseguim, però estic feliç perquè avui era un partit de molt patiment i hem fet un treball excepcional.”

Europa

“No descarto que hi puguem arribar, però no és l’objectiu. L’objectiu és fer 53 punts perquè seria el millor Girona de la història. Sempre he dit als jugadors que està a la memòria de la gent és molt important. Seria un objectiu que ens hem marcat. Ara juguem contra el Mallorca, que també serà molt difícil.”

La temporada

“Les plantilles són les que fan bones temporades. Amb onze és impossible i necessitem a tothom. En el dia a dia soc un privilegiat per com entrena aquest equip, amb jugadors que juguen poc i quan ho fan tenen un gran rendiment. Aquest és el gran secret que tenim i ha estat clau durant la temporada amb les baixes que hem tingut.”

La pressió

“Ens anava bé la seva pressió per poder sortir amb pilota, però era un risc perquè ens la podien robar com ha passat a vegades. Ells han tingut més arribades, però hem defensat bé i amb transició hem amenaçat molt. Riquelme ha fet un partit excepcional, superant línies de pressió i això ens ha donat molt aire. Als últims minuts estàvem cansats i hem estat massa enrere. El Sevilla ens ha acabat collant com era d’esperar perquè venien en molt bona dinàmica.”

La continuïtat

“Tinc un any més de contracte i estic feliç. Hi ha el compromís amb el dia a dia de la gent d’aquest club. Sentim el mateix pel futbol i sóc millor gràcies a Quique Cárcel.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)