Girona

Mig centenar de gols

El sostre. Amb els gols de Juanpe i Taty al Sánchez Pizjuán el Girona ja suma 50 gols i iguala el registre de la temporada 2017/18

Amb els gols d’ahir de Juanpe, que s’afegeix a la llista de golejadors del Girona aquesta temporada que no para de créixer, i Taty, que s’enfila fins a les dotze dianes i continua en ratxa, el Girona ja ha marcat 50 gols aquesta temporada. Una xifra espectacular, i és que representa igualar, a falta de sis jornades per acabar la lliga, els 50 gols que va marcar el Girona la temporada 2017/18, la de l’estrena a primera divisió –en el curs 2018/19 es va quedar només amb 37–. Amb aquest mig centenar de gols els gironins es consoliden com el quart equip més golejador de la lliga, només darrere del Barça, el Madrid i l’Atlético, i continuen fent créixer la diferència de gols general, que ja és de +5. Una dada que, en cas d’empat a punts amb algun equip, com podria ser un Betis que encara ha de visitar Montilivi, podria acabar sent decisiva.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)