L’1x1 de la victòria del Girona al camp del Sevilla

Per Oriol Robiró

gazzaniga (90’)
segur
L’argentí va transmetre molta confiança tant amb la pilota als peus en la sortida de pilota, trobant sempre l’opció correcta, com sota pals, amb grans aturades per mantenir la porteria a zero. Quan no va aparèixer ho van fer els pals.
santi bueno (90’)
concentrat
Entre les arribades de Bryan Gil per la seva banda i el perill constant que suposa En-Nesyri dins l’àrea va ser el central més exigit. Va patir en alguna acció, però se’n va sortir amb molt bona nota com gairebé sempre.
juanpe (90’)
golejador
Va estar a punt de cometre un penal a l’inici, però la seva resposta va ser una meravella. Amb un remat impropi d’un central, el canari va marcar el 0-1 a la sortida d’un córner. A l’àrea pròpia va estar molt segur en el joc aeri.
javi hernández (63’)
valent
Va tornar a la posició de central esquerrà amb la línia de tres i va millorar el que se li havia vist en aquesta posició. Molt segur en defensa, fins i tot es va atrevir en algunes ocasions a incorporar-se al centre del camp amb pilota.
yan couto (90’)
intermitent
Concentrat sobretot en defensa, on Bryan Gil el va intentar martiritzar en la primera part i li va generar alguns problemes, no va tenir fluïdesa amb pilota quan es va incorporar a l’atac i va tenir excessives pèrdues.
oriol romeu (90’)
consistent
Aïllat de migcampistes naturals, el d’Ulldecona va estar sempre allà on feia més falta per evitar que el Sevilla pogués fer mal per dins. Guanyador de tots els duels individuals, com de costum, va treure de polleguera els andalusos.
iván martín (90’)
entonat
Complint més la funció de doble pivot, es va sacrificar molt defensivament amb bones cobertures al carril dret. Amb pilota va fer una feina impagable en la sortida i les transicions, i va perdre molt poques pilotes.
miguel (73’)
ofensiu
El Sevilla no el va exigir gaire defensivament i ho va agrair incorporant-se a l’atac per generar perill sense parar, sobretot a la segona part, participant en el 0-2 i gaudint d’alguna bona ocasió per marcar.
tsygankov (89’)
pacient
Va interpretar bé quan havia d’anar per dins i quan per fora segons què feia el carriler, donant molt sentit a tot el que va fer. En el gol de Taty va tenir la pausa necessària a l’àrea petita per donar mig gol fet a l’argentí.
riquelme (89’)
il·luminat
Se’l va veure amb moltes ganes des del primer minut, deixant unes espurnes de talent bestials recordant la seva millor versió. Va fer un partidàs amb majúscules i només li va faltar el gol. El travesser ho va evitar en l’acció del 0-2.
taty (73’)
enratxat
En la primera part li va costar moltíssim entrar en joc i d’esquenes a porteria no va estar fi, però en la primera que va tenir va fer el 0-2 amb un gol d’home d’àrea. Just després va tenir el tercer, però va rematar desviat.
callens (27’)
fresc
El seu retorn no va ser un passeig, però va tapar bé els espais, va estar contundent al tall i va mantenir la solidesa defensiva.
valery (17’)
recanvi
Va entrar per substituir un Miguel amb molèsties i va complir en defensa en un context de partit que és l’únic que demanava.
reinier (17’)
fred
Va tenir alguna pèrdua perillosa, però va treballar en defensa tot i jugar de fals nou.
artero (1’)
presencial
Un partit més en l’expedient del jove migcampista, que no va tenir temps per a res.