Girona

El protagonista

Rodrigo Riquelme

Un punyal verinós

“Estem en un molt bon nivell de confiança i aquest equip no en té prou. Volem assolir el màxim objectiu possible per somiar”

En una altra bona posada en escena del conjunt blanc-i-vermell, Riquelme va tornar a ser decisiu en les dues accions dels gols gironins. Un punyal per la banda esquerra que va donar ales al seu conjunt en el bloc baix i en transició. El duel d’ahir va servir per veure un Girona que va tornar a jugar amb un joc de transició. Així com contra el Madrid va sortir cara, ahir al Sánchez Pizjuán l’equip va haver de demostrar personalitat per sortir vencedor dels duels. En el primer xut entre els tres pals, els de Míchel van fer el primer gol de córner, que Juanpe va rematar amb la dreta. L’assistència va ser de Riquelme, que amb una pilota molt ben posada i amb la tensió i força precisa, va agafar la defensa local descol·locada i amb una situació d’inferioritat defensiva al segon pal. Als grans escenaris, el potencial del Girona creix, i el clar exemple va venir per la banda esquerra, amb Miguel i l’extrem cedit per l’Atlético de Madrid que van fer anar de corcoll Montiel i Fernando. En el joc de transició va ser quan el futbolista es va sentir més còmode, i va fer estirar les línies del seu equip, al qual moltes vegades li va costar atacar en bloc. Els sevillans tenien molt clar el replegament defensiu, però no van saber interpretar bé l’intercanvi i el desdoblament de Miguel i Riquelme en transició. Fins i tot a prop del descans, el jugador nascut a Madrid va vorejar el segon gol en una acció que va acabar amb un xut que va sortir per sobre del travesser. Quan les coses van bé, no les toquis. Així ho va fer Míchel, que tampoc tenia gaire marge de maniobra a dalt. A banda del treball amb pilota, Riquelme es va desviure en la pressió a camp rival i situant-se, en molts moments, a la zona de la mitja punta. Quan semblava que el Sevilla feia un pas endavant, sobretot en el joc de banda, va arribar el segon. El gol va ser del Taty Castellanos, però va venir després d’un xut des de la frontal de Riquelme. La pilota, dirigida a l’escaire, va topar amb el travesser. Un xut sec amb la cama esquerra que va deixar tremolant la porteria de Dimitrovic. El Girona va ser valent amb la pilota i va ser eficaç a les dues àrees. Una de les claus del matx va ser l’aportació de Riquelme, que va ser substituït en el minut 90 per Artero. LaLiga el va triar com el jugador del partit i l’afició gironina va tornar a presenciar un Riquelme amb ganes de més.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)