Girona

“Venim amb molta gana, fins i tot els lesionats viatgen”

Javier Aguirre Entrenador del Mallorca

El tècnic mexicà Javier Aguirre és dels entrenadors que fa més anys que entrenen en la lliga. Des de la seva experiència, el preparador del Mallorca va valorar el moment que viu el seu equip: “Com la major part dels equips, tenim fatiga acumulada. Tinc una plantilla que tots volen jugar, encara que tinguin molèsties o fins i tot lesions musculars. La nostra feina és frenar-los una mica.”

Aguirre viatjarà a Girona amb les baixes de Giovanni, Nastasic i Toni per lesió, i de Maffeo i Raíllo per sanció. La novetat és Augustinsson, que torna a una convocatòria que completaran tres jugadors del filial. “Muriqi i Lee són dos jugadors que arriben cansats, però a l’hotel de Girona amb els fisioterapeutes analitzarem com estem tots plegats; la motivació de tots és molt gran”, va dir el mexicà.

L’equip, on nota més les baixes és a la línia defensiva, que, jugant amb tres centrals, Aguirre no es planteja tocar: “Sumem uns quants partits amb baixes; per tant, jugarem de la mateixa manera [línia de cinc]. Això no vol dir que no hi hagi l’opció de canviar a quatre si el partit ho requereix. Ja ho veurem.”

Finalment, Aguirre va valorar el Girona com un equip en una dinàmica molt positiva: “Venen embalats. El disseny de la seva plantilla és diferent del nostre. Nosaltres hem millorat els números de l’any passat. Encara no hem aconseguit res, però estem a prop. Amb el conjunt de jugadors que tenim, estem competint en tots els partits.” Els periodistes locals li van preguntar per les rotacions i Aguirre va concloure que tots faran un esforç pel final de curs.

AMB IL·LUSIÓ

“Encara no ens considerem un equip salvat, hi estem a prop i venim motivats”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)