Girona

Míchel: “L’afició té dret a somiar amb Europa”

Una nova victòria pel conjunt de Míchel Sánchez que ha comparegut a la sala de premsa amb l’alegria continguda després de batre, en el tram final. a un Mallorca que havia igualat el marcador. Malgrat sumar 47 punts, Míchel no parla d’objectius europeus: “No podem parlar dE’uropa. El nostre objectiu és acabar el més amunt possible i intentar fer història. Hem de mirar el pròxim partit i tots els que venen son de la part de dalt de la taula, excepte el Celta. Europa no és cap objectiu”

Sobre Castellanos

“Sempre hem dit que és un jugador que ens dona molt. El que passa és que el futbol a vegades només premia el que marca gol. En defensa i en atac ha fet un treball espectacular. S’ha tret la llosa de la pressió del gol i ara està molt endollat de cara a porteria. Volem que continuï així i només calia que continuéssim de la mateixa manera. Un premi a la seva insistència, jo no em fixo amb el Taty de cara a gol si no tot el treball restant. Quedant-se la pilota quan no hi havia espais. Aquest és el Taty que volem, humil, treballador i que ens ajuda molt”, ha dit el tècnic madrileny.

Reacció de l’equip després del gol.

La reacció del gol

“Ha estat el millor de l’equip. L’empat era un cop dur, tot i que veníem d’una bona dinàmica. Ells no han tingut temps d’atacar-nos. Això ens ho ha de donar la nostra idea de joc i la nostra mentalitat. Avui ha sigut molt important els 10 minuts després d’encaixar. No hem abaixat els braços i hem mirat la porteria rival”, ha raonat Míchel que ha respost que està vivint un somni per tenir una plantilla tant entregada com la d’aquest any. El madrileny també a puntualitzat que Juanpe no ha pogut jugar perquè li feia mal un abductor i que els fisioterapeutes no han aconsellat a David López que jugués avui.

Més minuts per Artero

“A Reinier li costava entre línies i és un jugador que té més recorregut amb espais. Com que ve d’estar molt de temps aturar, físicament ha fet una baixada. Li falta ritme. Per contra, Artero està entrenant molt bé i necessita minuts. Pot ser més dels que jo li donc. Ha de seguir tocant portes, la competència és molt alta i això és bo.”, ha dit sobre el jove jugador de la Bisbal que ha obtingut 36 minuts a primera divisió.

Joc aeri mallorquí

“A Sevilla ja va passar que vam haver de posar a Bernardo. Avui els hem igualat amb el potencial aeri. Abans del partit parlàvem com defensar la situació de Kang In Lee i Amath a darrere de Muriqi. La nostra línia ofensiva i els laterals, han fet una gran actuació defensvia en aquests duels. A més a més, nosaltres també tenim potencial amb Bueno i Bernardo”, ha conclòs el tècnic de Vallecas que no vol pensar en Europa, però anima a l’afició a fer el seu recompte per somiar amb Europa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.