Girona

L’1x1 del Girona

Per Arnau Madrià

gazzaniga (90’)
controlador
Tot i que l’equip mallorquinista no el va exigir gaire, va ser decisiu davant de Dani Rodríguez en una ocasió molt clara. L’argentí va estar molt bé sota els pals i en el domini del joc aeri a la seva zona. Amb l’argentí, el Girona està segur.
arnau (90’)
polivalent
Després d’un partit de sanció, l’equip va tornar a la línia de quatre amb el del Maresme a la dreta. No va tenir gaire presència en atac, però Míchel va moure’l de posició amb pilota per trobar superioritats. Va estar correcte en bloc.
bueno (90’)
castigat
El central uruguaià va perdre algun duel, pocs, però li va tocar ballar amb Lee i Muriqi. Després de la represa, va cometre un penal agafant de la samarreta el davanter kosovar. Una acció que és molt freqüent en tots els duels de la competició.
bernardo (90’)
inspirat
Míchel el va posar per contrarestar el joc aeri de Muriqi i el colombià va complir bé, almenys en condicionar els salts. Va estar bé amb pilota i va tenir l’encert de cara a gol a la primera. Va tenir un imant al cap en totes les accions a pilota aturada.
miguel (73’)
disparat
A diferència d’Arnau, va tenir més presència en atac tot i que va patir molt defensivament amb Amath i Antonio en les transicions. Juntament amb Riquelme, van ser incisius a camp rival i el madrileny va xutar fins a dues vegades a l’àrea.
Romeu (90’)
contundent
La idea de Míchel era que Romeu ajudés els dos centrals en els dues aeris amb Muriqi, i Romeu ho va fer a la perfecció. Va estar a punt de marcar el gol de la nit amb un cacau al primer toc en què Rajkovic i el pal van evitar l’esclat d’alegria local.
tsygankov (89’)
integrat
El futbolista ucraïnès, cada vegada té més tendència a jugar per dins i deixar espais per fora. Ahir no va estar fi en l’un per un, però va tornar a assistir en el primer gol. Encara que no llueixi en atac, Tsygankov sempre suma poder.
iván martín (89’)
consolidat
El futbolista està sent molt important per donar mobilitat al seu equip a la divisòria. A la zona de tres quarts de camp té molts registres que donen superioritat, sobretot per banda dreta, al joc gironí. Va fer l’assistència del segon gol local.
reinier (59’)
inactiu
No va acabar d’interpretar bé els pocs espais que deixava la defensa mallorquina i no es va sentir còmode en el bloc alt gironí. En les poques pilotes que va tocar, no va poder afegir profunditat a les jugades entre línies gironines.
Riquelme (90’)
refermat
Va insistir molt durant la primera meitat en l’un per un, però el bloc baix mallorquí i Antonio li van treure el protagonisme que buscava. A més a més, no va ser el millor context per destacar. Malgrat això, està vivint un bon moment de joc.
castellanos (89’)
‘killer’
Es va fer un fart de pressionar després de les pèrdues del seu equip. També va jugar de cares i va trobar punts de rematada. Un cop més, va veure porteria guanyant un duel aeri a l’àrea a Dani Rodríguez. Taty va ser el gran ovacionat.
Artero (36’)
hàbil adjectiu
El bisbalenc va disposar de 36 minuts per demostrar la qualitat que té. En la primera acció va estar a punt de fer un gol de vaselina.
javi (25’)
insistent
Va entrar per donar aire fresc a l’equip i per poder aturar les transicions del Mallorca. Va pressionar i es va buidar durant els minuts.
Stuani (7’)
recuperat
El seu canvi va servir per a l’ovació al Taty i per veure que està recuperat al cent per cent.
callens (7’)
Recanvi
No va tocar gaires pilotes i el seu canvi va servir per perdre temps i trencar el ritme.
couto (7’)
testimonial
No va entrar en el joc i va substituir Tsygankov. La seva funció va ser reforçar el bloc.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)