Girona

“Tenim tres finals i demà és la primera, hem d’anar junts”

Carlos Carvalhal Entrenador del Celta

El tècnic portuguès del Celta, Carlos Carvalhal, va respondre a la premsa local apel·lant a la unitat contra el Girona: “L’últim partit a casa el vam guanyar a la graderia, però no el vam guanyar als terrenys de joc. A Bilbao també ens vam sentir molt acompanyats. Demanem a l’afició que ens continuï donant suport com ho fan. És la primera de les tres últimes finals i hem de guanyar. Tot el grup està encaminat a donar una gran alegria a l’afició i per això no es pot fer res més que guanyar i endur-nos els tres punts. La clau és anar junts, equip, cos tècnic, directiva i afició. Tindrem al davant un rival molt fort.”

Carvalhal sap que avui tindrà un rival que arriba en un bon moment, així ho va explicar ahir a la sala de premsa de Balaídos: “El Girona és un rival que, traient l’últim partit, porta una ratxa molt bona. Tenen un bon entrenador i un bon equip. Girona és la primera final que tenim. Totes les coses bones i dolentes que hem fet fins ara ja no compten. Comencem de nou.”

Més enllà de la possible baixa d’Aspas, el tècnic del Celta també va confirmar la convocatòria, que estarà reforçada per Miguel i Sotelo, migcampista del filial gallec. Carvalhal va voler desviar l’atenció amb la pregunta d’un periodista local sobre la figura de Gabri Veiga, important per a l’equip, però que no passa per un bon moment futbolístic. “M’agradaria respondre a això amb un altre escenari. La meva intenció és no desenfocar-nos del partit. En un futur, espero que d’aquí a molt poc, podré respondre a aquesta pregunta.”

L’AFICIÓ, VITAL

“L’afició guanya molts de partits, ara falta que nosaltres també ho fem al camp”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)