Girona

L’1x1 de l’empat del Girona a Balaídos

Per Oriol Robiró

gazzaniga (90’)
salvador
Pràcticament no va tenir feina en la primera part, i és que en el gol no hi va poder fer res després que Oriol Romeu desviés el xut. En el tram final, però, va ser clau per mantenir l’empat amb tres aturades de mèrit.
arnau (90’)
‘totcampista’
Va arrencar sent l’únic que tenia idees per superar línies un cop s’incrustava a la posició de pivot, després va avançar metres buscant l’arribada a l’àrea de segona línia i va acabar de lateral pur amb aparents problemes físics.
santi bueno (54’)
derrotat
Va tenir molta feina tapant les arribades de Miguel Rodríguez per la banda que deixava buida Arnau. Va fer un partit correcte fins que es va lesionar. El jugador més utilitzat de l’equip va dir prou, anímicament tocat.
bernardo (90’)
correcte
Més enllà d’una relliscada fortuïta que va generar una ocasió va passar bastant inadvertit. Va estar prou sòlid defensant Larsen, no va cometre errades i va complir en la sortida de pilota, cedint més protagonisme als companys.
miguel (90’)
endollat
Després del gran partit contra el Vila-real va tornar a fer un partit força notable, tot i que en la primera part va patir amb Carles Pérez en més d’una acció. En la segona part, incrustat al centre del camp, va tenir bons minuts.
oriol romeu (90’)
superat
Víctima d’una pressió després de pèrdua de l’equip que no va funcionar, el d’Ulldecona va tenir problemes per contenir les transicions del Celta. Amb pilota va ser la brúixola que va marcar el ritme de circulació dels gironins.
iván martín (34’)
lesionat
Li va resultar difícil entrar en el partit davant la pressió del Celta, que li va costar un parell de pèrdues perilloses. Quan es començava a entonar, el físic li va dir prou i va haver de deixar el camp per una lesió inoportuna.
yan couto (54’)
inadvertit
Va treballar bé donant amplitud en la sortida de pilota quan Arnau anava cap al mig, però va tenir molt poca presència en el joc i no va aconseguir desequilibrar cap vegada per la seva banda.
tsygankov (90’)
clarobscur
Va tenir de tot. El gol del Celta va néixer d’una greu errada seva en la sortida, rebent mal orientat l’esfèrica al carril i perdent-la. En la segona part, en canvi, va provocar el penal que va permetre empatar el partit.
valery (74’)
estàtic
No va tenir un guió de partit fàcil perquè Hugo Mallo el va tenir vigilat en tot moment, i és que l’escalenc no el va poder superar en l’un contra un. A més, no va tenir mobilitat al davant i en cap moment va buscar una diagonal a porteria.
stuani (74’)
resolutiu
No va ensumar ni la pilota en tota la primera part, en què va fer falta en cada lluita per la pilota que va tenir. Al final, però, va marcar el seu golet de penal en el segon intent després de fallar a la primera.
Artero (56’)
vàlid
Va donar un aire diferent al centre del camp des que va entrar i fins que es va lesionar. Va aguantar, però ja va aportar molt poc.
yangel (36’)
fred
Va jugar amb una marxa menys del que requeria el partit. Tot i això, va tenir una bona ocasió però va xutar desviat per poc.
callens (36’)
defensiu
En la defensa de l’àrea va estar sòlid, però quan va avançar metres va estar imprecís.
Joel R. (16’)
atrevit
Va sortir a menjar-se el món i va estar a punt de marcar en l’última jugada.
taty (16’)
testimonial
L’argentí, que va haver de treballar en defensa per la lesió d’Artero, no va tenir ocasions.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)