Un punt més venint per darrere

El punt que va sumar dimarts al camp del Celta difícilment servirà al Girona per poder complir el somni de jugar la temporada que ve a Europa, però una vegada més va demostrar la capacitat que té l’equip de Míchel de sobreposar-se a una situació complicada. I és que la primera part dels gironins a Balaídos no va ser bona i l’1-0 va ser més que just, però els blanc-i-vermells van canviar la cara en la segona part per, encara que fos de penal, salvar un punt amb la novena diana de la temporada de Cristhian Stuani, titular en detriment d’un Taty tocat físicament per l’esquinç al turmell.

Veure el Girona reaccionant a un resultat advers comença a no ser notícia, i és que només cal anar deu dies enrere per trobar una situació similar. De fet, encara amb més mèrit, i és que en l’anterior partit a domicili els gironins van empatar al camp de la Real Sociedad (2-2) després d’anar perdent 2-0. Curiosament, el gol de l’empat també el va fer Stuani. En total, aquesta temporada ja són onze les vegades que el Girona ha estat capaç de sobreposar-se a un resultat advers per acabar sumant com a mínim un punt. Concretament, el de dimarts va ser el novè partit en què els de Míchel van salvar un punt després d’anar perdent en algun moment del partit i sis d’aquests casos s’han viscut en partits lluny de Montilivi. A aquests nou punts que ha pogut salvar el Girona se n’han de sumar sis més, per arribar a una notable quinzena de punts sumats després d’anar perdent en algun moment del partit. I és que el Girona ha estat capaç de capgirar el marcador dues vegades aquesta temporada. La primera al camp de l’Elx (1-2), en la 14a jornada, l’última abans del mundial, i la segona a Montilivi contra el Sevilla (2-1) en la 17a jornada.