Girona

Contra el Betis, amb Aleix i Borja García?

Amb les baixes confirmades d’Ibra Kebé, Toni Villa, Santi Bueno, Iván Martín, Riquelme i Artero els quatre últims pendents de fer-se les pertinents proves mèdiques per conèixer l’abast exacte de les seves lesions–, Míchel tindrà contra el Betis els dubtes fins a última hora d’Aleix Garcia, amb moltes possibilitats d’entrar en la convocatòria, ja que s’entrena amb el grup des de fa més d’una sessió, i de Borja García, que també està reincorporant-se al grup de manera gradual.

En el cas d’Aleix Garcia, sembla gairebé segura la seva presència a la llista de convocats i potser en l’onze, veient les baixes que hi poden haver a la medul·lar.

Pel que fa a Borja García, hi ha més dubtes, tot i que hi ha aspectes a tenir en compte. El madrileny acaba contracte el proper 30 de juny i no se sap si continuarà o no lligat al club, que es manté en l’espera. Precisament aquest fet fa que el mitjapunta pugui tenir dubtes de forçar la màquina, amb el perill de recaure i complicar-se el seu futur, en el club o a fora. D’altra banda, el del Betis és l’últim partit a casa del Girona, i Borja podria desempatar amb Granell com el jugador amb més partits de la història de l’entitat en la lliga, i potser dir adeu per la porta gran.

FORÇAR O NO FORÇAR

Negociant la seva renovació, Borja té el dubte de jugar, amb el perill de lesionar-se

RÈCORD I COMIAT?

Borja empata amb Granell com a jugador amb més partits de lliga amb el Girona
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)