Girona

El somni d’Europa no es vol escapar

Positiu. El Sevilla falla i el Girona continua vuitè, sabent que si l’Athletic ensopega en dos dels tres partits tindrà vida

El somni del Girona de jugar la Conference League la temporada que ve es comença a difuminar, però no s’esvaeix del tot. La derrota contra el Vila-real (1-2) i l’empat al camp del Celta (1-1) han minvat exponencialment les possibilitats dels gironins d’acabar en una setena posició que tenien a la mà fa només dues jornades, però els de Míchel continuen ben vius perquè els seus perseguidors també estan fallant jornada a jornada. L’Athletic sí que va saber aprofitar dissabte l’ensopegada dels gironins, però la resta d’equips implicats en la lluita estan sent incapaços de sumar de tres en tres. Ahir ho va tornar a demostrar el Sevilla, que després d’avançar-se al camp de l’Elx, cuer i descendit fa setmanes, es va quedar amb deu i va acabar cedint un empat. Tampoc va guanyar el Rayo, que tenia una visita complicada al Bernabéu.

D’aquesta manera el Girona continua vuitè en espera del partit més transcendental per als seus interessos, que serà el que disputarà avui l’Athletic al camp de l’Osasuna. Si el Girona vol jugar a Europa el curs que ve, pràcticament està obligat a guanyar els dos partits que li queden. Si ho fa els números són fàcils, i és que el Girona acabarà setè sempre que l’Athletic no guanyi dos dels tres partits que li queden –el d’avui al camp de l’Osasuna, diumenge a casa contra l’Elx i en l’última jornada al camp del Madrid–. Per tant, al Girona li interessa que avui l’Osasuna puntuï, encara que guanyi, i és que en l’última jornada els gironins els podrien superar en un duel directe.

Festa de la permanència

Més enllà de la lluita per Europa, el Girona va complir fa setmanes l’objectiu principal de salvar la categoria i per això el club vol que el partit contra el Betis d’aquest diumenge, l’últim del curs a Montilivi, sigui una festa i ha organitzat activitats des de les 13.30 h a la fanzone fins després del partit, amb una actuació de The Tyets, parlaments dels jugadors i focs artificials.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)