Girona

La festa no queda aigualida

Alegria. Malabars, The Tyets, parlaments d’agraïment i focs d’artifici, els plats principals

Tot i la derrota, el Girona va celebrar la festa de cloenda de la temporada davant de la seva afició. Conscients que més important és la permanència i que la lluita per Europa és un premi, gairebé un somni, el club va voler agrair a la seva afició el suport durant tota la temporada. Gairebé la meitat dels assistents van abandonar el seu seient, alguns per acostar-se a primera línia de la graderia i els malabaristes amb la pilota van ser els primers a fer acte de presència. Els van seguir The Tyets, que van fer aixecar i ballar els espectadors amb els seus èxits, just abans que els jugadors i el cos tècnic sortís, un per un, damunt de la gespa per fer els parlaments d’agraïment. Van parlar el capità, Stuani: “Encara ens queda una gran final. Ens ho mereixem tot l’equip i l’afició. Ho lluitarem fins al darrer moment”, i el més ovacionat, Míchel: “Girona pot estar orgullosa d’aquests jugadors. Espero la setmana que ve poder celebrar haver sumat 52 punts i estar a Europa.”

Els focs artificials i una volta d’honor van tancar l’acte festiu, qui sap si el penúltim.

MÍCHEL

Girona pot estar orgullosa d’aquests jugadors. Espero la setmana que ve poder celebrar haver sumat 52 punts i estar a Europa
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)