Girona

Suport màxim a El Sadar

El Girona jugarà diumenge a El Sadar obligat a guanyar, i a esperar que l’Athletic no ho faci al Santiago Bernabéu, si vol jugar la Conference League la temporada que ve. És una oportunitat històrica per al club blanc-i-vermell, i gairebé impensable a l’inici de temporada. El fet d’haver arribat a aquesta última jornada amb possibilitats reals ha despertat encara més la il·lusió d’una afició que, tot i ser conscient de la dificultat que pot suposar pel curs que ve, es mor de ganes de veure el seu equip competint a Europa. Per això, la resposta està sent excel·lent i les 400 entrades que el Girona tenia a disposició per a l’afició blanc-i-vermella ja s’han exhaurit. De fet, ahir s’acabava el termini exclusiu per als socis, que podien comprar les entrades a 25 euros, i s’havia d’obrir al públic en general la venta d’entrades, però ja no es va fer, perquè el club ja no té entrades disponibles –no s’ha fet oficial perquè falta concretar les entrades per als penyistes, que també han de ser socis del club.

D’aquesta manera, i tenint en compte que molt possiblement hi haurà aficionats gironins que intentin aconseguir entrades per altres vies, el Girona tindrà el suport d’aproximadament mig miler d’aficionats, en el que serà sense cap mena de dubte un dels desplaçaments més massius de la temporada. En un estadi amb capacitat per a 23.576 espectadors, els gironins es faran sentir segur.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)