Girona

Míchel Sánchez

Entrenador del Girona

“Tenim molts reptes per al curs que ve”

Míchel va tancar un any de gran creixement individual i col·lectiu, i així ho va explicar després de la derrota a El Sadar: “Estem orgullosos de la feina que hem fet. Primer de tot cal felicitar l’Osasuna i tot el seu cos tècnic. Avui he dit als jugadors que a principi de temporada, després de revisar les notes, volíem ser un equip unit i que fes passes endavant amb personalitat col·lectiva, i ho hem fet. Estic orgullós d’un equip que sempre ha buscat ser protagonista i mereixedor de tots els objectius.”

Per créixer, el tècnic de Vallecas té molt clar cap a on ha de mirar el Girona. “Som un equip en creixement i volem anar passant etapes segons com vinguin. Hem intentat classificar-nos per a Europa, però ha sigut culpa meva perquè després de guanyar a Mallorca vaig baixar la pressió dels entrenaments. Fa dues temporades que gairebé no hem descansat i creia que ho necessitàvem”, va dir.

“Aquesta setmana hem competit bé, però no hem sigut conscients que la pilota s’ha de protegir. En el bagatge atac-defensa estem a favor, és positiu, però ens han marcat més de 50 gols. És un repte que tenim al davant. Seguirem creixent”, va prometre el madrileny.

Finalment, Míchel va parlar del futur que es preveu a l’equip. “Estic segur que Quique Cárcel farà una gran plantilla, com aquest any. Ell fa que tots els estaments del club estiguin enllaçats i tinguin bona comunicació. Sap el que vull i se sent identificat amb aquesta idea”, va cloure Míchel a la sala de premsa d’El Sadar.

FEINA FETA

“Ens sentim amb orgull després de la temporada que hem tancat. Volem créixer”

FUTUR INCERT

“Estaria bé que continués el bloc d’aquest curs, però és difícil que això passi”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)