Girona

El Taty diu adeu

Girona. El davanter argentí ha estat pretès novament pel Girona, però el seu futur serà al Benfica en propietat

En plena confecció de la plantilla per al curs 2023/24, a Girona s’espera en breu el primer moviment. El Taty Castellanos s’ha acomiadat definitivament del club i la ciutat per emprendre una nova aventura a Portugal amb l’SL Benfica com van avançar Mundo Deportivo i el diari portuguès Record. El club blanc-i-vermell ja va fer un post per donar les gràcies a tots els cedits, però sempre ha mantingut una finestra de negociació amb bona part d’ells i el Taty n’és un exemple. El davanter argentí va aprofitar el dia d’ahir per visitar les instal·lacions del club a Montilivi i alguns establiments de la ciutat amb els quals ha tingut relació durant aquest curs. Un cop retirades les seves pertinences, l’objectiu inicial del club ha quedat dissolt per una gran dosi de realitat.

Abans de fer-se oficial la venda del New York City al club portuguès, el Girona va mantenir sempre la carpeta oberta per repetir la fórmula d’aquesta temporada, però no ha estat possible i la propietat ha acabat decidint per treure rendiment econòmic d’un Taty Castellanos que ha trepitjat fort en la seva primera temporada en el futbol europeu anotant 14 gols i, sobretot, deixant una gran empremta amb la icònica nit contra el Madrid en què va marcar quatre gols. El davanter va fer la volta al món en poques hores.

La viabilitat del Girona a l’elit passa per anar trobant oportunitats de mercat i, a la vegada, poder treure rèdit econòmic dels futbolistes. Amb Castellanos ha estat la primera opció ja que el jugador nascut a la localitat de Mendoza va aterrar a Girona en qualitat de cedit del New York City. La fórmula dins del grup ha estat tan beneficiosa que l’argentí acabarà suposant un guany de prop de quinze milions d’euros per als citizens. El Benfica pagarà la clàusula que els nord-americans tenen per al davanter centre. Una xifra que ha estat possible gràcies a l’aparador futbolístic de la primera divisió i el gran estat de forma que ha assolit el Taty amb el Girona de Míchel Sánchez.

Quique Cárcel ja treballa en la remodelació de la davantera ja que, com es va poder veure aquesta temporada, Manu Vallejo, que va anar cedit a l’Oviedo, tampoc entra en els plans de Míchel.

CAP A PORTUGAL

Castellanos està a punt de firmar un contracte amb el Benfica, equip de lliga de campions
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)