Girona

Arnau Martínez i Arnau Tenas no es poden penjar la medalla d’or contra Anglaterra

La selecció espanyola sub-21 ha perdut la final de l’europeu contra una Anglaterra que s’ha penjat la medalla d’or sense concebre cap gol en els sis partits disputats (1-0). L’equip de Santi Denia ha tingut l’opció d’empatar el matx en un penal revisat al minut 95, però el porter anglès, James Trafford ha aturat la pena màxima llançada per Abel Ruiz.

En clau catalana, el porter que es desvincula del Barça Arnau Tenas ha completat els noranta minuts i ha sigut important per assolir una final molt treballada pel combinat espanyol. El vigatà només s’ha perdut el darrer enfrontament de la fase de grups on la classificació per quarts de final ja estava lligada. D’altra banda, Arnau Martínez només ha disputat 135 minuts en dos partits de la fase regular. Des que va completar tot el matx davant d’Ucraïna, el jove lateral dret del Girona ha seguit el desenvolupament del seu equip des de la banqueta.

En l’onze titular també hi ha hagut la participació de Sergio Gómez, nascut a Badalona, i Víctor Gómez, d’Olesa de Montserrat que han estat peces importants de l’equip. En un paper més secundari, els joves futbolistes barcelonins, Adrià Bernabé que juga al Parma de la Serie B i, finalment, Mario Gila que també juga a Itàlia amb la Lazio.