Girona

Yan Couto torna cedit al Girona fins al juny de 2024

El Girona ha fet el segon anunci oficial del dia. Es tracta del carriler dret Yan Couto que repetirà cessió a Girona per segon curs consecutiu, el tercer de la seva carrera a terres catalanes. El brasiler és la quarta incorporació del nou curs amb les entrades de Gazzaniga, Blind i Yangel en propietat, Couto torna a aterrar cedit per una temporada del Manchester City on acaba contracte el juny 2025.

Couto va iniciar el curs passat com a titular, però de mica en mica Arnau Martínez li va treure el lloc al lateral dret. El brasiler va disputar 25 partits -12 com a titular- i va patir una lesió al mes de gener que el va fer perdre tres mesos de competició. En l’últim tram de lliga, Míchel el va alinear en tots els enfrontaments després de la seva recuperació i el va ubicar a la posició d’extrem donant descans a Tsygankov. Couto va marcar un gol i va fer dues assistències en 1153 minuts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)