Girona

La setmana definitiva

Després de les bones sensacions que el Girona ha transmès durant l’estada a Manchester, els de Míchel afronten, a partir d’avui, la quarta setmana de la pretemporada, l’última abans de centrar la mirada exclusivament en la primera jornada de lliga, que es disputarà el dissabte 12 d’agost al camp de la Real Sociedad. Aquesta nova setmana, doncs, serà l’última per continuar afinant conceptes i agafant ritme de partit abans que els resultats passin a ser el que realment importi. Per això els gironins no volen perdre el temps i viuran la setmana més intensa de totes, amb tres partits en cinc dies en què tothom qui vulgui optar a formar part de l’onze inicial de la primera jornada de lliga haurà de rendir al màxim nivell. A més, serà amb partits de màxima exigència, amb els dos partits contra rivals de més entitat de tota la pretemporada.

El primer test de la setmana serà dimecres, quan el Girona viatgi fins al centre d’Itàlia per jugar un amistós contra el Nàpols a l’estadi Teofilo Patini de Castel di Sangro (18.30 h). Serà la reedició d’un amistós que ja es va jugar l’estiu passat i que posarà a prova els gironins contra el campió de la Serie A la temporada passada. Sense cap mena de dubte, el rival de més entitat de la pretemporada del Girona.

Després del duel contra el campió italià, els de Míchel tornaran a terres gironines, d’on ja no es mouran fins que comenci la lliga. El cap de setmana, però, serà d’allò més intens, i és que el Girona jugarà dissabte contra l’Osca un partit a porta tancada a La Vinya, en què segurament serà més fàcil de veure els jugadors que tinguin menys ritme i els qui no tinguin tantes opcions de ser titulars en la primera jornada. Perquè, l’endemà, el Girona tancarà la pretemporada amb el plat fort del trofeu Costa Brava a Montilivi. Serà contra la Lazio, que va acabar la lliga per darrere el Nàpols, en un partit que servirà per retrobar-se i acomiadar Taty Castellanos, fitxat pel conjunt romà.

CONTRA LA SERIE A

El Girona jugarà dimecres contra el Nàpols, campió, i diumenge contra la Lazio, segona

A PORTA TANCADA

Dissabte, els de Míchel jugaran contra l’Osca en un amistós a La Vinya
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)