Girona

Eloi Amagat anuncia la seva retirada de la pràctica del futbol

Eloi Amagat ha anunciat a través de les xarxes socials i amb un emotiu vídeo, que deixa de ser futbolista professional. El migcampista gironí tanca doncs una etapa brillant de la seva vida en la qual, després de treballar-ho molt en equips com el Palafrugell, el Gavà o el Llagostera, va poder consolidar-se amb el Girona, club amb el qual va defensar el seu escut a tercera divisió, segona B, segona A i també a primera el curs 2017/18, el seu darrer a l’entitat que porta el cor.

Acabada l’etapa al Girona, Eloi va emprendre una aventura al New York City i posteriorment va fitxar per l’Olot durant el mercat d’hivern del curs 2018/19. El garrotxí, ha estat el seu darrer equip fins aquest estiu: “Sento que toca posar punt i final a la meva etapa com a futbolista. He complert el somni de poder ser futbolista i ho vaig aconseguir en el club de la meva vida”, diu Eloi en l’emotiu vídeo que ha penjat per als seus seguidors, un enregistrament fet a diverses localitzacions de Girona i acabat al mig de la gespa de Montilivi: “Ara, ja de més gran, continuo somiant en poder tornar algun dia”, sentencia el ja exfutbolista que, de seguida, ha rebut les mostres d’agraïment i escalf dels seus anteriors clubs i antics companys d’equip.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)