Girona

El Girona lliga Jastin fins al 2027

El Girona ha anunciat la renovació fins al 30 de juny del 2027 d’una de les sensacions de l’estiu al primer equip. Jastin Garcia ha firmat un nou contracte com a blanc-i-vermell després de fer una pretemporada exquisida a les ordres de Míchel en la qual ha fet una diana i ha donat dues assistències en els 356 minuts de joc que ha acumulat en sis partits.

El lleidatà, que es va lesionar en l’últim amistós en què va participar contra l’Andorra a La Vinya, té 19 anys i va arribar al club el curs 2019/20 per incorporar-se al cadet A. L’any següent va militar al juvenil C i el curs 2021/22 al juvenil B fins que la passada campanya va compaginar el juvenil A de divisió d’honor amb el filial de tercera FEF.

L’explosió del jugador aquest estiu li dona opcions de continuar en dinàmica amb el primer equip i, fins i tot, ser part de la rotació ofensiva dels esquemes del seu entrenador.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)