L’1x1 del Girona

Per Arnau Madrià

gazzaniga (90’)
ferm
Va començar erràtic i Carlos Fernández va estar a punt de robar-li la pilota a l’àrea petita. Però va anar agafant més confiança amb els peus tot i no trobar gaires bones sortides. Va fer l’aturada del partit amb els peus, quan va evitar el 2 a 0.
Arnau (89’)
apagat
El fet que Oyarzabal i Aihen situessin la línia de pressió tan amunt, va limitar en la progressió ofensiva Arnau. Gairebé no va tenir activitat en la zona de tres quarts. Va tenir molèsties físiques a l’inici de la segona part, però va aguantar.
david lópez (90’)
adormit
No va tenir un bon dia. Malgrat condicionar molt bé Oyarzabal en una acció a dins de l’àrea, el català no va estar fi en la sortida de pilota i va perdre pilotes en zones perilloses. Una errada seva va provocar el gol de Kubo al minut quatre.
blind (90’)
imprecís
L’holandès va haver de marcar Carlos Fernández i Oyarzabal a dins de l’àrea i es va veure superat en moltes accions. El VAR va anul·lar un penal xiulat per una falta de Blind a Oyarzabal inexistent. Ha de millorar defensant els espais.
miguel (90’)
desgastat
Va tenir poca presència per la banda esquerra, ja que Couto donava profunditat per la banda. Va donar recursos a l’equip al mig del camp en sortida de pilota i va saber incrustar-se en camp rival. Kubo el va fer anar de corcoll a la banda.
YANGEL (86’)
progressiu
A la primera meitat, no va treure caràcter quan l’equip més el necessitava. De fet, no va tenir gens d’encert amb la possessió. A la segona, va canviar el xip i va fer un pas endavant en la pressió. Quan està bé, l’equip puja línies d’atac.
ALEIX GARCIA (90’)
solitari
Va donar molt d’oxigen al seu equip quan més ho necessitava. En el primer temps, la pressió en rombe rival el va fer desgastar més del que seria normal. Va demanar ajuda en moltes accions. Va tornar a ser el director de l’orquestra gironina.
SÁVIO (64’)
marcat
L’extrem brasiler ho va intentar sempre per fora i no va saber superar Aihen. No va prendre bones decisions, però la Real va tancar molt bé el Girona amb la pressió. Sávio no es va sentir còmode en camp propi i li van faltar molts espais.
TSYGANKOV (90’)
reubicat
El davanter ucraïnès va partir de mitja punta, però a la segona, amb l’entrada de Torre, va passar a l’extrem dret. Allà va assistir Dovbyk per marcar l’empat i va fixar tota la banda esquerra de la Real. És clau en aquest Girona.
COUTO (64’)
esperançador
El brasiler està trobant els seus millors minuts a l’extrem. Va donar profunditat per la banda esquerra, amb la cama canviada, però no va crear gaires accions amb centrades. Traoré el va defensar bé. Míchel té un recurs molt bo a dalt.
STUANI (64’)
desconnectat
Tot i fregar el gol en una acció aïllada dins de l’àrea, el ‘charrúa’ no va tenir el dia en atac, ja que no li van arribar pilotes. Tampoc va saber guanyar duels a Le Normand i Zubeldia i es va anar desgastant amb el joc directe sense pilota.
Dovbyk (26’)
decisiu
Autor del gol de l’empat, va demostrar que té físic, tracte amb la pilota, connexió amb Tsygankov i bona col·locació en la rematada.
torre (26’)
situat
És un jugador diferencial al mig ofensiu. Torre va saber fer-se un lloc en la zona de tres quarts; d’aquí va arribar el gol de l’empat.
Valery (64’)
apagat
La seva entrada al camp no va donar el millor resultat. Li va costar entrar en el joc del matx.
Ivan M. (8’)
testimoni
Va sortir en els minuts finals i no va aparèixer gaire en joc. Es va limitar a defensar.
Espinosa (4’)
especialista
Bernardo va sortir per defensar el joc aeri rival. Va refusar dues pilotes perilloses.