Girona

José Bordalás

Ent. del Getafe

“El Girona és un equip bo i s’ha reforçat”

No ha sigut una setmana qualsevol per a José Bordalás, que, malgrat tot el rebombori després del partit del Barça, es mostra molt tranquil i optimista. “He passat una bona setmana. Soc una persona molt positiva i em quedo amb el gran partit que vam fer i el resultat. Des del dilluns ja estem pensant en el Girona, que és el que ens interessa ara”, va explicar l’alacantí.

“Ens enfrontem a un equip, el Girona, que ve de fer un curs excel·lent i que a sobre s’ha reforçat molt bé en el mercat d’estiu. Tenen molts futbolistes amb arribada i molts d’ells són una garantia que arriba a través del Manchester City. Això no obstant, confio en el rendiment del nostre equip demà a Montilivi”, va dir l’entrenador del Getafe, que des del 2011 no veu un equip seu guanyant al feu gironí.

El conjunt madrileny arriba ple de baixes i amb una plantilla encara amb moltes peces per incorporar: “Estem tranquils i confio que no surti ningú més. Ja ho han fet vuit jugadors i la plantilla és curta. El club està fent un gran esforç i la lesió d’Ünal el curs passat no ha ajudat a la planificació d’aquest any”, el Getafe necessita vendre i Bordalás, reforços, un mercat delicat.

REFORÇATS

“He passat una bona setmana, vam treure un bon punt. Ara toca el Girona”

SOBRE EL GIRONA

“Saben jugar bé i tenen jugadors amb arribada. A l’estiu s’han reforçat bé”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)