Girona

Vallejo, camí de Saragossa

A punt. El davanter andalús té encarrilada la cessió al Saragossa, a segona divisió, que es farà càrrec de poc més de la meitat de la seva fitxa

Míchel va ser clar a la roda de premsa prèvia al partit de Getafe: “Hi ha jugadors que no continuaran amb nosaltres aquesta temporada.” La primera marxa en aquest tram final és la de Manu Vallejo, tot i que encara falta el comunicat oficial. El futbolista sortirà cedit fins a final de temporada al Saragossa, a segona divisió. El tracte es va tancar ahir a la tarda quan les tres parts, equips i agència, van acordar que el club aragonès es faria càrrec de poc més de la meitat de la fitxa del jugador. A la capital aragonesa van per feina i Vallejo serà la desena alta del curs. El jugador haurà de competir amb Bakis, Sergi Enrich i Azón, i també s’hi podria sumar Bebé, que està a l’òrbita del conjunt aragonès.

Cap oportunitat

A diferència de l’any passat, Vallejo no començarà el curs amb el Girona i, directament, sortirà cedit. Míchel demostra una vegada més que no compta amb l’andalús, tot i haver completat una bona pretemporada amb gols i assistències. A més, també cal destacar la possible marxa imminent de Stuani a l’Aràbia Saudita i la necessitat del club de fitxar un jugador a l’extrem esquerre, posició que ocupava, entre altres, Vallejo.

El tècnic madrileny no ha tingut confiança en el futbolista, que una vegada més, haurà de buscar minuts lluny de Montilivi. Aquesta vegada, amb el Saragossa, equip que ja va preguntar pel jugador en el darrer mercat d’hivern i que aquest curs ha aconseguit passar al davant d’equips com el Valladolid o l’Elx; l’Oviedo també ha estat atent als moviments del jugador, però el club asturià només ha preguntat per la seva cessió, en cap cas ha arribat a presentar una oferta per l’andalús.

Sense continuïtat

El davanter nascut a Chiclana de la Frontera va arribar el darrer dia de mercat de l’estiu passat per completar l’atac del conjunt gironí. A l’inici de competició, l’andalús va tenir protagonisme, majoritàriament des de la banqueta, i va poder jugar en set partits: de la jornada 4 –a Mallorca– a la jornada 11 –amb l’empat contra l’Osasuna a Montilivi–. Des d’aleshores, i amb l’aturada pel mig pel mundial, Vallejo no va disputar cap més minut i va sortir cedit al gener cap a l’Oviedo. Al Tartiere va jugar 16 partits i va marcar quatre gols; va ser un jugador important per als asturians. Finalment, una de les sortides que el Girona tenia pendent s’accelera i obre la porta a incorporacions immediates a la davantera. El temps passa, i ràpid, i tan sols falten nou dies per tancar un mercat de fitxatges de primera divisió, de nou, calent.

IMMEDIAT

Vallejo sortirà cedit al Saragossa, de segona divisió, que pagarà part de la fitxa del jugador

SENSE CONFIANÇA

Míchel no confia en el jugador i Vallejo sumarà la segona cessió en menys d’un any
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)