Girona

Bueno i Kebé, preparats

Retorns. Santi Bueno i Ibra Kebé s’entrenen amb l’equip i estan disponibles per tenir minuts si cal; l’uruguaià afegirà més competència a l’eix defensiu

Les principals novetats per visitar el Sánchez Pizjuán són les altes, definitives, de Santi Bueno i Ibra Kebé. Dues bones notícies quan tan sols queden set dies per tancar el mercat de fitxatges. El central uruguaià va tenir una lesió del tendó conjunt de la musculatura isquiosural esquerra. El pronòstic de tres mesos fora dels terrenys de joc s’ha complert i, després d’un temps al gimnàs i amb sessions de preparació a la gespa, Bueno està a punt per disposar de minuts, si fes falta. De fet, dimecres el club ja va confirmar la total integració de Bueno i Kebé en el grup.

El curs passat, l’uruguaià va ser una de les figures clau en l’equip de Míchel. En la seva estrena a primera divisió, Bueno va disputar 3.012 minuts repartits en 34 enfrontaments. Tan sols es va perdre dos partits per sanció i després de la lesió a Balaídos. El punt final del central de 24 anys va ser un cop dur i fins i tot difícil per planificar la plantilla del curs actual. Això no obstant, els pronòstics de retorn s’han complert i Bueno podrà participar, des del principi, en una temporada que es preveu de consolidació al màxim nivell per al futbolista. Abans de tot, caldrà lluitar pels minuts.

Exigència a l’eix

Daley Blind, per l’esquerra, i David López, per la dreta, són la parella de centrals que Míchel ha fet jugar en l’inici de curs. Tant Bernardo, que va disputar vuit minuts contra el Getafe, com Juanpe no tenen tants papers per entrar dins de l’onze titular. A més a més, Alex Callens, que disposa de poca confiança per part de Míchel, podria sortir del club en els pròxims dies.

Per contra, el tècnic madrileny sap que amb Bueno pot accentuar més la sortida de pilota i, sobretot, pot guanyar una punta de velocitat amb espais. Tant Blind com López han estat bé en defensa, notables amb la sortida de pilota, però han patit molt amb espais. Un tret característic que cap dels dos domina. Ara, Míchel té un dilema amb la tornada de l’uruguaià ja que, coneixedor de la seva importància en el curs passat, haurà de mantenir la bona dinàmica de les dues primeres jornades. Amb la continuïtat del bloc o amb l’entrada progressiva de Bueno.

Minuts per a Kebé

Finalment, qui ho tindrà un pèl més complicat per entrar a l’onze serà el malià, que ha estat més d’un any de baixa. A l’estiu, el migcampista va ser intervingut del menisc, però des de fa unes setmanes ja està en dinàmica d’entrenaments. Míchel compta amb Kebé, que haurà de revalorar-se a dins del camp o buscar una cessió en el mercat d’hivern.

LES REACCIONS

Santi és el jugador més ràpid a darrere i que té més capacitat de guanyar duels; també pot jugar al costat en una defensa de tres
Ibra ha de millorar la presència a l’àrea rival, però té una força espectacular. L’espero dissabte
Míchel Sánchez
entrenador del girona
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)