Girona

Míchel: “Els dos equips hem fet mèrits per guanyar”

Míchel Sánchez ha comparegut a la sala de premsa després del triomf en l’última instància contra Las Palmas. “Per mi hem fet un partidàs els dos equips. Volíem guanyar els dos i hi ha hagut moments del joc que semblava que guanyaria Las Palmas. Els dos volíem la possessió i hem patit. Onze xuts nosaltres i 10 ells, amb el 50% de la possessió. Gazzaniga ha fet 3 parades de gol i ha nosaltres ens han anul·lat un gol que sembla gol. “Estic molt content en l’actitud de l’equip.”, ha dit Míchel.

L’afer Stuani

“Des del club no sabem res de la possible marxa d’Stuani. Jo penso que no marxarà i ja ho vam parlar l’altre dia a la sala de premsa. Ell no ha dit res al club ni a mi personalment. Jo també tinc xarxes socials i no dono gaire importància als missatge. Estic a prop seu i el veig entrenar, sé que està centrat amb el partit i l’equip. Parlo de tot amb ell i en cap moment m’ha dit que vulgui marxar del Girona”, ha recalcat el tècnic madrileny.

10 de 12, una inèrsia?

“Per moments Las Palmas ha estat millor en el camp, avui pot ser podíem haver perdut, com els altres tres partits. Hem des continuar millorant. Hi ha jugadors que no estan bé i això es nota al camp. La lliga és molt igualada”.

Sobre Couto, Valery i Dovbyk

“Amb l’entrada de Couto buscàvem profunditat per la banda dreta. Ell i Portu han estat molt bé en els últims minuts. Amb Valery estic content perquè ha fet una gran pretemporada i ens aporta molta riquesa a la plantilla. Dovbyk està en un procés d’adaptació total. Ens dona profunditat i continuitat en el joc, té un molt bon joc d’esquenes. Serà molt important”, ha dit.

Finalment, Míchel també ha destacat la feina de Portu: “Ja vaig dir ahir a la sala de premsa que Portu és un jugador que té cor de Girona i ella ha perdonat diners per estar aquí. És un jugador que té ganes i necessitem aquests tipus de jugadors”, ha conclòs el tècnic madrileny que ha valorat molt positivament la profunditat i els recursos de la plantilla gironina.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)