Girona

Portu: “Sempre he tingut la idea de tornar a Montilivi”

  • VÍDEO: L'entrevista
  • Portu, heroi contra Las Palmas QUIM PUIG.

Portu no ha estat presentat encara com a jugador del Girona –com tampoc Solís ni Eric Garcia–, però ha parlat del seu retorn a Montilivi en una entrevista als mitjans del club.

El retorn

“Quan em diuen que hi ha la possibilitat d’anar al Girona, ja vaig dir que per descomptat que sí. Volia venir aquí. Aquests anys sempre he tingut la idea de tornar. Per l’estima que he viscut aquí i per tornar a Montilivi. Han estat uns dies increïbles. No m’ha donat temps d’assimilar-ho tot, però estic molt content per la rebuda, tant de companys, tècnics i sobretot l’afició, que m’ha rebut amb l’estima que necessitava.”

Sentiment pel Girona

“Aquí vaig debutar a primera, hi vaig viure l’ascens, partits molt bonics a la categoria. Tenia l’espina del descens, i després també he viscut moments bonics, sobretot a la Real, que m’han fet aprendre i viure altres experiències. A Girona sempre m’han tractat de 10 i és un club molt especial. Cada cop que em poso la samarreta del Girona, el cos em demana donar el màxim.”

Reestrena somiada

“Mai hauria imaginat tornar, debutar, rebre l’afecte que he rebut i fer el gol i ajudar l’equip a guanyar els tres punts. Va ser molt especial, tant per a mi com per a la meva família, que també sent Girona com a casa. Ara tinc dos petits, i és bo que agafin aquests valors del que significa un club tan familiar. Estava molt emocionat, i encara continuo assimilant-ho.”

L’experiència a la Real i el Getafe

“He viscut situacions de tot tipus en el futbol, jugar una final de copa i partits europeus. Jugar amb la pressió d’estar a dalt, sempre haver de guanyar en un club com la Real. I també he viscut el fet d’estar lluitant fins l’últim dia per la salvació. Ara torno amb l’experiència i la manera de veure el futbol, amb tantes situacions. Aquí hi ha molta gent jove i esperem ajudar-los, també.”

El creixement del Girona

“Sempre que he pogut l’he seguit. Moltíssim. Vaig sortir d’aquí amb un sentiment molt gran. El club ha crescut moltíssim. També en el model de joc, amb alegria, anant cap a l’atac. S’estan fent les coses molt bé. I veus també com creixen joves que arriben amb molta força. La gent cada vegada té el Girona més ubicat, amb ganes de veure’l, perquè el seu joc, per l’aficionat, és una meravella.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)