Girona

Portu i Montilivi, binomi d’alegria

Feliç. “M’han rebut amb l’estima que necessitava”, diu el murcià després de donar la victòria contra el Las Palmas

Divendres passat el Girona va anunciar el fitxatge de Portu en les últimes hores de mercat. Una notícia que va agafar gairebé a tothom per sorpresa, però que va generar felicitat a totes les parts. I encara més quan, només dos dies després, el murcià va marcat en els minuts finals el gol que donava els tres punts als gironins contra el Las Palmas (1-0). Ni en el millor dels somnis. “Quan em diuen que hi ha la possibilitat d’anar al Girona, ja vaig dir que per descomptat que sí. Volia venir aquí perquè sempre he tingut la idea de tornar. Han estat uns dies increïbles. No he tingut temps d’assimilar-ho tot.” Portu, en una entrevista concedida ahir als mitjans del club, va reconèixer que va ser un dia meravellós: “No hauria imaginat mai tornar, debutar, rebre l’afecte que he rebut i fer el gol i ajudar l’equip a guanyar. Va ser molt especial, tant per a mi com per a la meva família, que també sent Girona com a casa.”

Portu ha arribat al Girona després de jugar a la Real Sociedad i al Getafe, on les ha viscut de tots colors. “He viscut situacions de tot tipus en el futbol, jugar una final de copa i partits europeus. Jugar amb la pressió d’estar a dalt, sempre haver de guanyar en un club com la Real. I també he viscut el fet d’estar lluitant fins a l’últim dia per la salvació.” L’extrem té clar que necessitava sentir-se estimat com ho havia estat al Girona anteriorment: “Estic molt content per la rebuda, tant de companys, tècnics i sobretot l’afició, que m’ha rebut amb l’estima que necessitava. Aquí vaig debutar a primera, hi vaig viure l’ascens, partits molt bonics a la categoria. Tenia l’espina del descens. Aquí sempre m’han tractat esplèndidament i és un club molt especial. Cada cop que em poso la samarreta del Girona, el cos em demana donar el màxim.”

Finalment, Portu va reconèixer que sempre ha seguit els partits del Girona i va destacar l’evolució del club en els darrers anys, fins al punt de convertir-se en “un club que està fent les coses bé i que cada vegada tothom el té més situat per com juga”.

EL PROTAGONISTA

No he tingut temps d’assimilar-ho tot. No m’hauria imaginat mai tornar, rebre l’efecte que he rebut i marcar per ajudar l’equip
Cada cop que em poso la samarreta del Girona, el cos em demana donar el màxim
Portu
Extrem del girona
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)