Girona

El millor record de Yangel

A l’estadi Nuevo Los Cármenes, Yangel Herrera va viure dues temporades que recordarà per sempre més. Sobretot pel gran rendiment que va mostrar el veneçolà abans de sortir cedit a l’Espanyol i iniciar un període d’anys amb alts i baixos degut a un seguit de lesions musculars.

Això no obstant, l’etapa de Yangel amb el Granada va situar el futbolista al panorama europeu. Van ser dos cursos, 2019-2021, quan l’equip nassarita va fer història classificant-se per a competicions europees en el seu retorn al màxim nivell. Herrera va ser un dels grans puntals d’aquell equip entrenat per Diego Martínez, que va situar l’equip en setena posició. El veneçolà havia arribat cedit l’octubre de 2019 provinent del Manchester City i després d’un curs en préstec a l’Osca en què no va trobar la continuïtat, l’equip va acabar descendint.

El projecte del Granada era una gran oportunitat per tenir més minuts i fer-se un nom al futbol europeu amb només 21 anys. El temps va acabar certificant el bon moviment del futbolista i els citizens amb un Herrera que va jugar un total de 30 enfrontaments de lliga, 28 dels quals titular, i va marcar dues dianes en 2.832 minuts. A més a més, va jugar sis partits més de copa. Amb Martínez jugava d’interior, però tenia la gran virtut d’arribar sempre a l’àrea rival amb potència i bona col·locació.

En la segona temporada cedit al Granada, el veneçolà va millorar notablement els seus registres. Es pot dir que el curs 2021/21 és el millor que se li recorda a Herrera. Va jugar 46 partits entre lliga, copa i Europa League i va anotar vuit gols. Una quantitat molt preuada i cotitzada per a un migcampista físic i potent com el veneçolà. Amb el temps, però, Herrera va anar tenint lesions i això el va portar a un any amb l’Espanyol en què es va perdre bona part del tram inicial de competició. No va ser un bon pas pel conjunt català i el City va optar per cedir-lo al Girona. A Montilivi, Yangel ha continuat amb la mala sort de les lesions i el curs passat es va perdre 18 partits. Un fet a millorar, sens dubte.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)