Girona

Míchel Sánchez

Entrenador del Girona

“És un partit complicat i hem d’evitar l’intercanvi de cops”

“Sabem que la lliga acaba de començar i queda molt. No em preocupa que la gent es relaxi perquè és impossible pensar que tenim alguna cosa feta”, va sentenciar ahir en la roda de premsa prèvia Míchel Sánchez, que no té por que la relaxació arribi a l’equip: “Demà és un partit molt complicat, com va ser-ho el de Las Palmas. Vam guanyar com podíem haver perdut. Hi ha molta igualtat en la competició i necessitem donar sempre el cent per cent. Al vestidor no hi ha eufòria.” Més enllà de l’inici, Míchel va insistir una vegada més en quins són els objectius de la temporada: “Vull consolidar el club a primera i després fer història superant els 53 punts i estar per sobre de la desena posició. Ho tinc clar, l’equip ho té clar i el club també. La gent està contenta amb nosaltres i amb la nostra manera de començar, però l’objectiu és clar.”

El tècnic de Vallecas té clar que hauran de suar per aconseguir un resultat positiu a Granada, per molt que els andalusos es trobin a la zona baixa. “El Granada és un equip que fa moltes coses bé. L’entrenador m’agrada molt: no especula i juga sempre a l’atac. Han tingut possibilitats de guanyar més partits. En atac són molt bons. Paco López té una manera de jugar que provoca que els atacants tinguin molta mobilitat i verticalitat. És difícil aturar-los. Hem d’evitar l’intercanvi de cops i tenir el partit controlat; si no, patirem molt”, analitzava Míchel, que creu que no és un equip que s’adapti gaire bé al joc dels gironins: “Els quatre jugadors d’atac estan sempre corrent a l’espai i fan que les distàncies siguin grans. Això no és bo per a nosaltres. Necessitem controlar aquesta manera de jugar del Granada. No serà fàcil.”

Després de l’aturada de seleccions queda clar que, malgrat les tres victòries consecutives precedents, l’opció de fer alguna rotació a banda de l’obligada per lesió d’Arnau estigui sobre la taula. “Tenim una gran plantilla i qualsevol pot jugar. Mai penso en el resultat anterior per fer una alineació. Penso en com està el jugador, en què necessita l’equip i en el rival. Amb aquests conceptes decidirem l’onze”, va dir Míchel.

EL RIVAL

“És un equip difícil d’aturar. Tenen molta mobilitat i verticalitat”

LA MENTALITAT

“No hi ha eufòria. No es pot pensar que tenim alguna cosa feta”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)