Girona

Paco López

Tècnic del Granada

“Estan amb la fletxa cap amunt”

El tècnic del Granada, Paco López, és conscient que, aquesta nit, es trobarà un Girona que arriba en una dinàmica excel·lent i que serà difícil sumar els tres punts. “El Girona és un gran equip, que ve de fer una temporada magnífica i que té el Manchester City darrere en tots els sentits. Estan amb la fletxa cap amunt i ja sabem que tots els rivals en primera divisió són perillosos”, comenta el tècnic, que, tot i això, confia en la força que els dona jugar a casa: “Ens il·lusiona molt tornar a jugar amb la nostra gent, i el camp ha de ser una olla a pressió per als rivals.”

Sobre què necessita el conjunt andalús per aconseguir la victòria, el tècnic té clar que han de fer un pas endavant en la solidesa defensiva, i és que són l’equip més golejat de la lliga. “No és una feina de la línia defensiva, sinó de tot l’equip. En primera et perdonen menys que en 2a divisió A, però hem de continuar insistint i treballant en això”, diu Paco López, conscient que els seus plantejaments també hi tenen a veure: “És difícil que puguem deixar la porteria a zero, perquè som un equip que planta cara al rival i juga de tu a tu, a vegades deixant molts espais al darrere i corrent uns riscos que et comprometen.”

EL GIRONA

“Ve de fer un magnífic curs i en primera tots els rivals són perillosos”

PER MILLORAR

“És clar que hem de millorar en la solidesa defensiva de l’equip”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)