Girona

L’1x1 del Girona

Per Joel Sebastian

Gazzaniga (90’)
resignat
En la primera part només va poder fer una aturada però Muriqi el va superar des dels onze metres. En la segona, la baixada d’intensitat fruit de l’ampli avantatge en el marcador (5-1) va fer que l’argentí encaixés dues dianes més.
Yan Couto (90’)
ascendent
Té alguna desconnexió preocupant en facetes defensives o en pèrdues compromeses de pilota però creix i el seu nivell empeny l’equip a ser ofensiu. Es complementa molt bé amb Tsygankov i Arnau haurà de suar per treure’l de l’onze.
David López (90’)
imperial
Defensivament és un líder. Amb Blind al costat formen una parella experimentada de quirats i amb Eric Garcia si fa no fa el mateix. Treure la pilota com vol Míchel és més fàcil i, a sobre, encadena dues jornades marcant gol.
Eric Garcia (65’)
iniciador
Semblava que en el duel amb Muriqi o posteriorment amb Larin patiria però Míchel tenia un guió de partit pensat que amb 0-0 o amb 0-1 es va mantenir. La possessió va ser un monopoli gironí i Eric va filtrar pilotes a dojo.
Blind (90’)
lateral
Va donar descans a Miguel Gutiérrez pensant en la setmana carregada de partits i també com a lateral esquerre ho va fer molt bé. En sortida de pilota era el tercer central i no va parar de buscar els atacants, una gran notícia.
Yangel Herrera (74’)
brillant
No para de córrer amb sentit i guanyar duels amb els adversaris. Pressiona per tal de forçar l’errada i cada vegada se’l veu més entonat físicament. A més, ja és el màxim golejador de l’equip amb tres dianes. Brutal.
Aleix Garcia (90’)
brutal
Va fer un autèntic partidàs recuperant pilotes a camp contrari i portant el ritme i el compàs del joc que més li convenia a l’equip. El 96% d’encert en les passades evidencia el moment que travessa el d’Ulldecona. Superlatiu.
Tsygankov (61’)
fred
En el minut 3 va deixar glaçat tot Montilivi fent un penal innocent per unes mans. Allò va semblar desubicar-lo i el va fer ser intermitent pel que fa a la incidència en el joc, que tot i això va ser elevada però menys important.
Iván Martín (90’)
creatiu
Quan el rival planteja un partit sense espais i en bloc baix, el basc passa a ser un actor principal a l’hora de trencar línies amb el seu driblatge, fer desmarcatges o buscar la bona passada. El mitjapunta, a més, va veure porteria fent el 3-1.
Savinho (74’)
descomunal
El brasiler no es cansa de deixar bocabadats els aficionats gironins –i els de la resta d’equips– amb actuacions dignes dels millors extrems de la competició. Desequilibra, assisteix –a Iván Martín– i a més marca, ahir, per establir el 5-1.
Dovbyk (61’)
executor
L’ucraïnès va fer un gran partit de desgast del rival, d’insistència i d’eficàcia. Sap jugar d’esquenes a porteria, genera joc, mana i parla amb els companys i ja és el responsable de xutar els penals (2-1). A més, va assistir Savinho.
Stuani (29’)
reserva
El de Tala va agafar el relleu de Dovbyk, que ja l’ha passat, i va pagar la fase del matx en la qual l’equip va baixar de revolucions.
Portu (29’)
nervi
Va intentar alguna de les seves curses enganxat a la dreta però massa amb comptagotes i amb l’equip pensant a guardar la roba.
Juanpe (25’)
rotació
Va entrar per evitar ensurts en el joc aeri i Abdón va acabar fent dos gols al final.
Valery (16’)
inèdit
L’escalenc va tocar poca pilota i no va poder desplegar el joc que li va millor.
P. Torre (16’)
voluntariós
Com a la resta de suplents, el descens de la intensitat no el va ajudar gens.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)