Girona

Míchel Sánchez

Entrenador del Girona

“De seguida hem sabut que podíem remuntar”

El Girona no vol despertar del somni que està vivint però una de les persones que es mostra més cautelosa alhora que satisfeta és el seu entrenador, Míchel Sánchez, que va valorar així el partit: “Hem entrat malament al partit però només han estat dos o tres minuts. Ha estat la millor primera part com a tècnic d’un equip meu. No era fàcil davant d’un 5-4-1, però insistint i connectant hem tingut la sensació que podíem capgirar el marcador gràcies als moviments dels tres del davant i els jugadors amb bon peu com Aleix Garcia, Blind, David López, etc.”, va dir Míchel, que hi va afegir: “No hem de perdre aquesta connexió i mantenir la mentalitat de ser agressius amb la pilota com hem estat en moltes fases del partit. Estic content per la plantilla, que ho ha executat tot a la perfecció, pels 16 punts, les cinc victòries seguides… La gent està il·lusionada però això només és el començament d’una cosa que esperem que sigui molt bonica.”

Preguntat per la classificació i el bon paper del seu equip, Míchel va ser clar: “Penso a aconseguir l’objectiu. Queda molt per competir i mantenir-nos és la primera fita. Més enllà dels resultats les sensacions que transmet l’equip em fan ser optimista i tenir il·lusió. Farem una captura de la classificació però juguem per la nostra gent i avui deu haver marxat orgullosa.” El de Vallecas es va mostrar satisfet i orgullós del rendiment de tota la plantilla, sobretot, en el dia a dia: “Estem en un gran moment i la idea és que tinguem regularitat. El que ens va fer pujar a primera o fer un bon curs passat va ser tenir regularitat en el dia a dia. Després perdrem partits i tindrem mals moments però si el dia a dia és bo se soluciona tot amb un altre company que ho fa igual de bé perquè està a punt per fer-ho. El rendiment de l’equip és bo i això fa que tot flueixi. Tothom està connectat, fins i tot el porter.”

“Felicito el Girona”

El tècnic del Mallorca, Javier Aguirre, va ser clar la seva anàlisi postpartit: “El partit ens deixa males sensacions. Ens han passat per damunt i ho hem de reconèixer. M’he equivocat en el plantejament i en l’ordre dels jugadors damunt del terreny de joc. Felicitats al Girona pel joc que fa i tant de bo es mantingui un equip modest a dalt de la taula; dona riquesa a la competició.”

ORGULLÓS

“Ha estat la millor primera part com a tècnic que ha fet un dels meus equips”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)