Girona

Borja i Artero ja veuen la llum al final del túnel

Girona. Borja ja fa dues setmanes que s’exercita amb l’equip i Míchel el veu aviat a la llista; Artero ultima la recuperació abans de tornar a l’entrenament

De mica en mica s’omple la pica. Això deu pensar Míchel, que encara no fa del tot net amb les lesions. L’últim a caure lesionat ha estat el jove futbolista lleidatà Jastin García, que, segons va confirmar ahir el tècnic madrileny, haurà de passar pel quiròfan aquesta setmana per operar-se el turmell. També Bernardo, que continua amb molèsties musculars i és dubte per a la convocatòria que publicarà avui al migdia el club per visitar el Vila-real. No és cap novetat que el Girona tingui una infermeria carregada; això no obstant, de moment aquest curs les lesions l’estan respectant bastant, el cos mèdic hi ha posat solució.

Pel bon camí

Un dels jugadors que fa més temps que arrosseguen una lesió és Borja García; la part afectada és la planta del peu, que li impedeix rendir al cent per cent. Això no obstant, el futbolista madrileny ja fa dues setmanes que completa les sessions d’entrenament amb la resta de companys i Míchel és optimista: “Penso que aquesta setmana agafarà la forma i estarà disponible per tornar a competir amb l’equip.” Borja el curs passat va jugar 11 partits de lliga (686 minuts); el darrer enfrontament que va jugar va ser a casa contra l’Elx, al mes d’abril.

Recta final per a Artero

A finals del mes de maig, Ricard Artero va ser intervingut de la lesió al turmell esquerre que es va fer a Vigo. El migcampista de la Bisbal, però, ja veu la llum al final del túnel, després d’una recuperació llarga de quatre mesos. La intervenció mèdica va anar com s’havia previst, tot i alguna complicació habitual que no ha permès accelerar el temps de recuperació. Durant aquest període, el futbolista format a l’acadèmia gironina ha anat compaginant la recuperació mèdica amb el treball al gimnàs. El club no té pressa perquè torni a la dinàmica d’equip i s’entreni amb la resta de l’equip, vol anar pas a pas. Però ja compta les setmanes per tornar a veure una de les grans sensacions de l’acadèmia gironina tenint minuts al primer equip.

De llarga durada

La resta de lesionats de l’equip són Joel Roca i Toni Villa. Els futbolistes van tenir greus lesions el curs passat que els han impedit iniciar el curs amb l’equip. En el cas del jugador de Camprodon, es va fer una greu lesió al lligament i al menisc extern del genoll esquerre i va haver de ser intervingut a l’agost pel doctor Ramon Cugat. No es preveu la tornada de Roca als terrenys de joc fins a final de temporada, i es podria allargar fins al curs que ve.

Finalment, Toni Villa també es va fer una greu lesió al lligament encreuat anterior i al lligament col·lateral extern del genoll dret. Segons els informes del club, el jugador nascut a Múrcia hauria de reaparèixer al mes de gener. Una notícia important per a una plantilla que no va sobrada d’extrems esquerres. El Girona, de mica en mica, va recuperant efectius.

LES REACCIONS

No hem entrenat al terreny de joc aquests dies perquè no hem tingut temps, però els jugadors s’estan recuperant molt bé
Aquesta setmana Borja recuperarà la forma i estarà a punt per tornar a competir amb l’equip
Míchel Sánchez
entrenador del girona fc
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)