Girona

Pacheta

Entrenador Vila-real

“Jugar contra el Girona és un repte”

Jose Rojo Pacheta va reconèixer ahir a la sala de premsa del Vila-real que el Girona és actualment “l’equip més en forma de la lliga”. El tècnic groguet va parlar en la prèvia del partit d’aquesta tarda a l’Estadi de la Ceràmica: “L’equip té els mecanismes suficients per aturar i fer mal a un Girona que ha iniciat la competició molt bé.” Pacheta va descriure el conjunt gironí com un equip amb jugadors “ràpids i dinàmics per banda” i destaca les claus per guanyar el matx: “Hem de ser sòlids, jugar contra un equip que encara ningú ha guanyat és un gran repte per nosaltres.”

Avui a partir de dos quarts de set de la tarda la pilota començarà a rodar a Vila-real. “Espero un partit dinàmic per part del Girona, intentant córrer, amb molta velocitat amb pilota i extrems verticals. Nosaltres buscarem el control del matx”, deia el tècnic de Burgos, que assumeix que el seu equip està ara mateix en un període d’evolució i adaptació del seu joc.

“Per unes molèsties importants, Gerard Moreno està gairebé descartat; també Denis Suárez, que encara li queda, i Cuenca tampoc podrà jugar contra el Girona”, va dir ahir Pacheta.

SOBRE EL GIRONA

“És l’equip més en forma de la lliga; son ràpids i molt dinàmics en el joc per bandes”

INTENCIONS

“Volem dominar el partit i tenim els mecanismes suficients per fer front al Girona”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)