Girona

Míchel: “He dit a l’equip que estigui preparat per un ambient molt positiu”

No és una setmana qualsevol per a Míchel. Després de guanyar al Vila-real fa menys de 48 hores, el tècnic madrileny ha comparegut a la sala de premsa en la prèvia del partit de demà a la tarda contra el Real Madrid. L’expectació ha sigut màxima.

Un rival molt exigent

“Demà serà molt difícil. Abans d’un partit sempre tenim tres aspectes al nostre cap; ser nosaltres mateixos, veure com estan els nostres jugadors i, finalment, mirar el rival. L’equip s’adapta al que el rival ens ofereix-hi i en aquest cas estem parlant d’un dels millors equips del món. Hem de pensar com contrarestar el seu futbol”, ha dit Míchel que també ha recordat ela victòria d’ahir del Bàsquet Girona “Vull donar l’enhorabona a l’equip, ahir m’hagués agradat ser a Fontajau”.

L’entrenador madrileny també ha repassat la convocatòria pel matx de demà a Montilivi: “La millor notícia és que Borja ja esta recuperat i tornarà a la llista. Continuen de baixa Toni, Bernardo, Joel i Artero. Ara mateix estan operant a Jastin”.

El Madrid d’Ancelotti

“El Madrid fa moltes coses bé. En les dades, és l’equip que genera més joc: amb tirs de porteria, arribada a zona tres... també és segon a la possessió. Són capaços d’arribar amb molts de jugadors a l’àrea rival, individualment és un equipàs. És l’equip que fa més metres de la lligas. És difícil analitzar un rival d’aquest nivell, el que sabem és que demà patirem en molts trams del partit. Per moments, el Madrid segur que ens domina el partit. També és veritat que nosaltres no hem perdut en cap matx la nostra identitat”, ha dit Míchel que explica que l’equip no ha tingut gaire temps per pensar en res i que és un gran moment per l’afició i la ciutat. “És un luxe per a nosaltres que el món estigui observant-nos”.

“La gent està molt bé, estem mentalitzats i sabem quin rival tenim demà. L’enfrontament arriba en un moment molt bo per a nosaltres”.

Un inici inesperat

“Ningú esperava aquesta situació. 19 de 21 punts no és fàcil. Sis victòries consecutives, tampoc. És el mèrit que tenim. El Madrid també ve en un gran moment, només ha perdut un partit, el derbi contra l’Atleti. Ens agrada molt jugar aquest partit amb 19 punts. Tenim menys pressió que l’any passat, que només havíem sumat 39 i encara no estàvem salvats matemàticament”.

És la prèvia més especial que has viscut aquí?

“No, ja he dit que estic molt feliç del lideratge, però els millors moments meus d’entrenador son els partits d’ascens a primera divisió. Estic molt orgullós amb el partit que va fer l’equip a Tenerife. Aquest és el matx que m’ha fet estar, de veritat, feliç. Demà tot serà molt bonic i espectacatular per l’afició, l’ambient serà extraordinari. Noméss juguen tres punts, però estarem en boca de tothom”, ha explicat.

“El Madrid sempre surt a guanyar, a qualsevol partit. Estan acostumats a jugar cada tres dies i no espero cap enfrontament fàcil. Espero la millor versió del Girona, sinó serà impossible”.

Lideratge amb el Rayo com a jugador (99/00)

Míchel va viure com a jugador un partit semblant. No contra el Madrid, però el Rayo defensava el liderat després d’aconseguir quatre victòries consecutives la temporada 1999/2000. “Sí, s’assembla molt en aquesta situació. El jugador té la sensació que està bé i que només hem de controlar l’eufòria i preparar bé els partits. L’ambient dels entrenaments és bo i és més fàcil. Avui he dit al vestidor que hem de controlar molt i molt la sensació d’un ambient positiu, Per moments demà haurem de patir. Si no arribes preparat aquest patiment pot ser que et sorprengui en el camp. El jugador ha de saber que demà la intensitat, l’agressivitat i la mentalitat, que ara és molt bona, que per moments el Madrid ens superarà en tot. Sempre dic al jugador que hem de fer el doble d’esforç, s’ha d’estar preparat per patir dues vegades en la mateixa acció, a més contra el Madrid”, explicava Míchel que veu el conjunt blanc com a clar favorit.

Gol en contra

“No plantejaré res diferent. S’han de contextualitzar tots els gols; amb el Mallorca anàvem 5-1 i amb el Granada 4 a 1. Son petits detalls que marquen l’esdevenir en l’aspecte defensiu. Estic segur que el Madrid, que fa un tir cada 4 minuts, ens ho posarà d’allò més complicat. Rodrygo és qui tira més a porteria. Bellingham, el màxim golejador i Vinicius ja el coneixem tots plegats. Hem millorat molt respecte l’any passat en defensa”, ha sentenciat el tècnic madrileny que fa èmfasi amb la grandesa de l’equip de Carlo Ancelotti.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)