Girona

Ancelotti: “Tenim arguments i experiència per guanyar al Girona”

Carlo Ancelotti ha comparegut aquest matí a la ciutat esportiva de Valdebebas abans de viatjar cap a Girona per enfrontar-se demà al matí al conjunt de Míchel Sánchez. L’italià es mostra capacitat per tombar a un líder inesperat: “Hem d’avaluar el moment i fer cas al que diu la classificació, el Girona ho ha fet millor en aquests primers partits que tots els altres, Barça, Atlético, nosaltres...”, explicava el tècnic blanc que posa molt d’èmfasi a la importància del matx i de la possibilitat que conjunt gironí acabi entrant a Europa: “El Girona podrà competir bé i tenen una avantatge molt gran: no juguen competicions europees i poden preparar els partits i recuperar els jugadors bé cada setmana. Això és el que ens afecta més, perquè tenim lesions, cansament, i sense temps per recuperar. Mirava el calendari i tot és molt junt”, recalcava Ancelotti.

Sobre Savinho i el duel de l’any passat a Montilivi

“És un jugador jove que ho està fent molt bé. L’hem vist jugar, te molta qualitat. Li vull donar l’enhorabona. Que com el pararem? Tenim recursos, experiència i qualitat per parar a qualsevol jugador”, insistia l’entrenador italià. Fa quatre mesos, al mes d’abril, el Girona va guanyar 4 a 2 en un partit per recordar entre els dos conjunts. “No estem alertats pel que va passar, sinó pel gran moment que viu ara el Girona. L’any passat, la nostra lliga estava acabada quan vam venir a Montilivi. Teníem altres objectius. És veritat que no va ser una bona nit. Demà no passarà el mateix que la temporada passada. Ara el Girona està jugant molt bé, però nosaltres tenim moltes opcions per guanyar el partit”, ha dit.

El retorn de Vinicius

“Vinicius està bé i jugarà des del principi i després ja veurem quants minuts pot aguantar. Jo crec que els 90, depèn del que li digui de fer, ell ja bromejava avui al matí sobre si li tocaria corre molt... El veig molt bé està totalment recuperat. El sistema no el canviarem, com en tots els partits, hi ha detalls que haurem de modificar per tenir més encert i més solidesa”, ha explicat.

Com arriba l’equip a la cita?

“Estem molt bé. Juguem un partit important contra el lider de la competició. Intentarem donar el màxim del nostre rendiment. Hem recuperat a Rüdiger, l’equip està un pèl cansat, però amb il·lsuió. Sabem que és un partit molt important i, com a tots els partits que pensem que son importants, sortirem amb molta cocnentració”, ha conclòs el tècnic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)