Girona

Real Madrid TV es queixa de l’arbitratge abans de visitar Montilivi

El canal de televisió oficial del conjunt blanc, Real Madrid TV, ha tornat a carregar fort contra els àrbitre. Just abans del matx contra el Girona a Montilivi, la comunicació club club ha emès un vídeo criticant els suposats errors arbitrals dels encarregats de dirigir el matx de demà, Pulido Santana com a principal i Jaime Latre, al VAR.

Entra tota la polsseguera que han aixecat aquestes declaracions, Gil Marín -conseller delegat de l’Atleti- i Ituralde González -ex àrbritre de primera- han criticat el clima de tensió que ha creat el Madrid entorn als àrbitre. A la sala de premsa de Montilivi, Míchel ha deixat clar la seva posició: “No s’ha de criticar des de fora, al contrari, s’ha d’ajudar des de dins a tots tot el possible perquè puguin fer bé la seva feina”, ha dit el tècnic madrileny sobre les crítiques que el comitè arbitral ha rebut del canal de televisió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)