Girona

Míchel Sánchez

Entrenador del Girona

“És un rival de talla mundial, hem de treure la millor versió”

No és una setmana qualsevol per a Míchel. Després de guanyar el Vila-real i col·locar el seu equip líder en solitari per primera vegada en la història, rep el conjunt blanc –segon classificat– en un duel d’alta volada a Montilivi. “Serà molt difícil. Abans d’un partit sempre tenim tres aspectes al nostre cap: ser nosaltres mateixos, veure com estan els nostres jugadors i, finalment, mirar el rival. Hem de pensar com contrarestar el seu futbol”, va dir Míchel.

“El Madrid fa moltes coses bé. En les dades, és l’equip que genera més joc: amb tirs a porteria, arribada a zona tres... també és segon en la possessió. Són capaços d’arribar amb molts jugadors a l’àrea rival. Individualment és un equipàs. És l’equip que fa més metres de la lliga. És difícil analitzar un rival d’aquest nivell; el que sabem és que demà patirem en molts trams del partit. Per moments el Madrid segur que ens dominarà el partit. També és veritat que nosaltres no hem perdut en cap matx la nostra identitat”, explicava el tècnic de Vallecas recordant que l’equip no ha tingut gaire temps per pensar en res durant aquests dies, i que és un gran moment per a l’afició i la ciutat. “És un luxe per al Girona que el món estigui pendent de nosaltres”, va dir, tot fent una crida a la prudència per la gran eufòria que viu l’entorn gironista: “He dit als jugadors que es preparin per a un ambient molt positiu. Hi haurà fases del joc en què ens dominaran en molts registres”, argumentava.

“Ningú s’esperava aquesta situació. 19 de 21 punts no és fàcil. Sis victòries consecutives, tampoc. És el mèrit que tenim. Ens agrada molt jugar aquest partit amb 19 punts. Tenim menys pressió que l’any passat, que només n’havíem sumat 39 i encara no estàvem salvats matemàti- cament”.

“Estic segur que el Madrid, que fa un tir cada quatre minuts, ens ho posarà d’allò més complicat. Rodrygo és qui tira més a porteria. Bellingham, el màxim golejador, i Vinícius ja el coneixem tots plegats. Hem millorat molt respecte de l’any passat en defensa”, va sentenciar el tècnic madrileny, que va fer èmfasi en la grandesa de l’equip de Carlo Ancelotti.

APROFITAR L’ÀNIM

“La gent està molt bé i estem mentalitzats, sabem quin rival tindrem a davant”

UN RIVAL DE NIVELL

“És el conjunt que xuta més a porteria i que arriba més bé a la zona tres”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)