Girona

Ancelotti

Entrenador Madrid

“Tenim talent i experiència per guanyar”

Carlo Ancelotti es va mostrar molt respectuós amb el gran inici del Girona. Ara bé, va comentar que el seu equip és capaç de tombar un líder inesperat: “Hem d’avaluar el moment i fer cas al que diu la classificació, el Girona ho ha fet millor en aquests primers partits que tots els altres, Barça, Atlético, nosaltres...”, explicava el tècnic blanc, que posa molt d’èmfasi en la importància del matx i en la possibilitat que conjunt gironí acabi entrant a Europa: “El Girona podrà competir bé i tenen un avantatge molt gran: no juguen competicions europees i poden preparar els partits i recuperar els jugadors bé cada setmana”, recalcava Ancelotti.

El tècnic blanc també va parlar sobre el gran estat de forma de Savinho: “És un jugador jove que ho està fent molt bé. L’hem vist jugar, té molta qualitat. Li vull donar l’enhorabona. Que com el pararem? Tenim recursos, experiència i qualitat per fer-ho”, insistia.

“Estem molt bé. Juguem un partit important contra el líder de la competició. Intentarem donar el màxim del nostre rendiment. Hem recuperat Rüdiger, l’equip està un pèl cansat, però amb il·lusió”, va concloure.

CONTEXT DIFERENT

“El curs passat no teníem res en joc en la lliga, demà –avui– tot serà bastant diferent”

EL RETORN DE VINI

“Vinícius està bé i jugarà des del principi, després ja veurem quants minuts aguanta”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)