Girona

Setmana intensa a la infermeria

La visita de demà al camp del Cadis tindrà un hàndicap afegit per al Girona, i és que Míchel haurà de fer pràcticament una convocatòria de circumstàncies després que aquesta última setmana hagi estat dramàtica en forma de lesions. Tsygankov es va lesionar en el partit contra el Madrid, i haurà d’estar un mes de baixa, mentre que Portu serà dubte fins a última hora arran de l’entrada de Nacho i si finalment pot jugar ho farà infiltrat i sense haver entrenat pràcticament en tota la setmana –fins ahir no ho havia fet i avui ho intentarà abans de prendre una decisió final.

A banda d’aquests dos casos, però, Míchel va confirmar ahir que Borja García, Juan Carlos i Jhon Solís també s’afegeixen a una llista de baixes per lesió en què continuen Toni Villa, Bernardo, Artero, Joel Roca i Jastin, que el tècnic va confirmar que passarà per la sala d’operacions en els pròxims dies per resoldre els problemes que arrossega al turmell.

De les lesions produïdes durant la setmana, la que menys preocupa és la de Borja García, i és que el madrileny té unes molèsties que no han de comportar cap lesió greu. En el cas de Jhon Solís, el colombià té afectat el genoll, però, sense que s’hagin disparat les alarmes, encara no es coneix quin és l’abast de la lesió en espera que se sotmeti a les proves pertinents. I l’últim cas és el de Juan Carlos, que es va lesionar durant l’entrenament de dimarts a La Vinya. El porter es va endur un cop en una acció fortuïta i això li va provocar una lesió aparatosa a l’ull, que el va obligar a ser traslladat en ambulància fins a l’hospital, on va passar la nit en observació. Les proves que se li han realitzat confirmen que, més enllà de la ferida, té una fractura a la base de l’òrbita de l’ull esquerre que provoca alguna dificultat en la visió. De moment haurà de fer uns dies de repòs i l’evolució de la lesió serà el que determinarà quin és el tractament a seguir, ja que no està descartat que hagi de passar per la sala d’operacions.

PORTU, AL LÍMIT

Intentarà fer avui el primer entrenament abans de decidir si viatja a Cadis
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)