Girona

Portu, convocat contra el Cadis

El Girona ha donat a conèixer la llista de jugadors que Míchel s’enduu cap a Cadis per disputar el partit corresponent a la novena jornada de lliga, que es juga demà a les 14h (DAZN). La bona notícia és que Portu ha entrat a la convocatòria, després de la dura entrada que va rebre dissabte passat per part de Nacho en el temps de descompte quan el resultat era molt favorable per al Madrid. El murcià ha patit durant tota la setmana un edema ossi al turmell i una petita lesió muscular al gluti i no ha pogut entrenar amb normalitat amb la resta de companys, però el test d’avui ha estat suficientment satisfactori com per estar disponible per jugar al Nuevo Mirandilla.

Tot i el retorn de Portu, encara hi ha una llista de jugadors que romanen a la infermeria com són Tsygankov, que té per un mes de baixa; Borja García, amb molèsties; Juan Carlos, amb una contusió a l’ull esquerre, i Jhon Solís, amb afectació al genoll. A més, continuen de baixa Toni Villa, Bernardo, Artero, Joel Roca i Jastin, que passarà per la sala d’operacions per resoldre els problemes que arrossega al turmell. Per poder cobrir aquestes absències, l’entrenador madrileny ha cridat a Iker Almena i Selvi del filial.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)