Girona

El Sant Roque de Lepe, el pròxim rival en la copa

El Girona ahir va conèixer qui serà el seu rival en la primera ronda dels catalans a la copa. Es tracta del CD San Roque de Lepe, de la zona de Huelva, que milita a la segona divisió FEF. Serà el segon any consecutiu que els andalusos juguen contra un equip de primera divisió. De fet, l’any passat els de Lepe van posar contra les cordes el Getafe, que va guanyar, patint, a la pròrroga (2-3). L’equip, situat al sud-oest de la península, vesteix amb franges verticals negres i grogues des que el club es va fundar, l’octubre del 1956. Des d’aleshores, el club va anar creixent fins a instaurar el seu equip entre la tercera i segona divisió B. Als inics dels 2000, els de Lepe van viure uns anys molt complicats en què van baixar a segona divisió territorial i el club va estar a punt de desaparèixer. Des del 2006, els onubenses s’han instal·lat a la tercera, ara quarta, categoria del futbol espanyol.

Això no obstant, aquest estiu el club, presidit per Miguel Hernández i sota la direcció esportiva de Manolo Santana, ha tingut problemes per pagar els seus jugadors. L’antiga propietat, dos propietaris suecs, van marxar el juny passat amb molts de deutes pendents. Un grup d’empresaris locals, però, es van fer càrrec del club, que ha transformat el primer equip durant el mercat d’estiu. Malgrat tot, el San Roque té una plantilla competitiva. El tècnic, Juanma Pavón, dirigeix un equip amb novetats: el porter Gato Romero (Ceuta), Fran Àvila (Recreativo), Kevin Bautista (Bollullos), Víctor Barroso (Gerena) o el davanter titular Mizzian (Algeciras). Al Ciudad de Lepe, hi caben 3.500 espectadors i les dimensions del camp, de gespa natural, són petites malgrat disposar d’unes grades cobertes grans.

MOMENT DIFÍCIL

Nom Sant Roque de Lepe
Ciutat Lepe (Huelva)
Estadi Ciudad de Lepe
Aforament: 3.512 espectadors
Socis 1.700
President Miguel Hernández
Categoria 2a divisió FEF
Entrenador Juanma Pavón
Pitxitxi Mizzian (4)

PRESÈNCIA AL CARRIL

El club ha canviat la propietat sueca aquest estiu i ha tingut problemes de pagaments
El conjunt de Lepe utilitza molt els carrils; Fran Ávila i Iván Robles son dues peces clau
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)