Girona

Gaizka Gaditano

Ent. Almeria

“Hem de fer un gran partit per guanyar”

Gaizka Garitano s’estrenarà a Montilivi al capdavant d’un Almeria molt necessitat: “Sempre estem il·lusionats en cada partit. Som positius i sabem que jugarem en un camp molt difícil. El Girona, si no és el millor de la competició ara mateix, és qui millor rendeix. Viatgem amb il·lusió i també amb la necessitat de puntuar. Encara no hem guanyat i és important sentir aquesta necessitat de guanyar. Sortir del descens no serà fàcil”, explicava el tècnic.

Garitano és conscient que l’equip pateix amb les lesions: “Hi ha diversos jugadors amb problemes, alguns s’han pogut entrenar, però estem esperant a la prèvia [avui]. César Montes fa poc que ha arribat, s’ha de veure en quines condicions. Amb les lesions a davant, tenim opcions més específiques de davanter com Marezi o Marciano, tots dos joves, o la de Leo Baptistão. No ens hem de preocupar pels que no hi són, sinó pels que poden jugar diumenge.”

Finalment, el basc va elogiar el Girona de Míchel. “Tenen futbolistes bons en l’un contra un i amb físic. Fan gols amb facilitat i tenen un estil molt definit amb Míchel. Ara bé, podem guanyar-los”, va dir.

UNA DE LES CLAUS

“Hem de ser més sòlids en defensa; encaixem massa gols i el Girona en fa molts”

ELOGIS AL GIRONA

“L’arma principal del Girona és que fa molt temps que treballen amb l’entrenador”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)