Girona

Avui, el segon rival de copa

22 candidats. L’equip coneixerà el rival de la segona fase, de 1a FEF, 2a FEF o 3a FEF

El Girona avui sabrà quin és el seu rival per a la segona fase de la copa. El sorteig es durà a terme a la Ciutat del Futbol de Las Rozas a partir de la una del migdia. Fins a vuitens de final, els sortejos estaran condicionats per donar prioritat als equips de categoria més humil per jugar contra un conjunt de primera divisió i al seu camp. Hi ha 14 equips entre 2a FEF i 3a FEF i 15 equips de primera, i per tant només un equip de l’elit s’enfrontarà a un de 1a FEF. El Girona ja sap que té 24 possibles rivals, tres de tercera, 11 de segona FEF i 10 de 1a FEF. Els emparellaments que quedin es disputaran entre els dies 5, 6 i 7 de desembre a partit únic, fet que es mantindrà fins a semifinals, i al camp del rival de categoria inferior. En cas de competir en la mateixa categoria, se seguirà l’ordre en què ha sortit el nom de cada club en el sorteig.

Entre els equips de primera, encara no hi haurà els participants de la supercopa –Barça, Madrid, Osasuna i Atlético de Madrid– que s’afegiran en la pròxima fase, setzens de final.

L’Atzeneta sorprèn

L’últim classificat és l’Atzeneta, un dels tres representants de tercera FEF, que va sorprendre ahir el Saragossa (2-1). S’afegeix a l’Astorga, que va eliminar l’Andorra en la primera eliminatòria, i a l’Arosa, beneficiat per l’alineació indeguda del Granada.

3a divisió FEF 3
Astorga, Arosa i Atzeneta
2a divisió FEF 11
Andratx, Arandina, Barbastre, Cayón, Orihuela, Terrassa, Tudelano, Valle de Egüés, Villanovense, Yeclano i Zamora
1a divisió FEF 10
Antequera, Arenteiro, Castelló, Deportivo, Linares Deportivo, Lugo, Màlaga, Melilla, Unionistas de Salamanca i Sestao River
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)