Girona

Míchel: “És bo reconèixer que estem fent història”

Míchel Sánchez ha viscut una tarda molt intensa des de l’àrea tècnica. El madrileny ha vist que com amb 10 minuts el Girona ha remuntat un matx molt travat, aquest cop contra el València. El madrileny ha valorat la victòria del seu equip.

Partit de canvis des de la banqueta

“Al final en el marcador sí, però hem fet un partit en joc molt constant. Hem controlat la pilota en tot moment, però el gol és una errada nostra. La precipitació ens ha fet anar per darrere. El València defensava molt bé l’àrea i és dels millors equips de la lliga en aquest sentit. Els teníem allà on volíem i amb el partit controlat. Després del 0 a 1 hem tot el possible per acumular gent a l’àrea. Els canvis ens han donat centrada i rematada. La gent treballa molt bé i això és bo per la plantilla. Juguis molt o poc ets important”, ha dit Míchel.

Situació de Yangel i canvi de l’equip després de la lesió

“Se li han de fer proves, ha notat una molèstia muscular. No pinta bé, veurem quin és l’abast” ha dit Míchel que ha valorat l’equip després de la marxa del veneçolà. “L’entrada de Pablo ha estat molt bé, volíem que rebés entre línies i hem pogut superar la seva pressió i enfonsar-los. El canvi ens ha tret punts de rematada, però en Pablo ha pogut tenir més presència en la zona de tres quarts”, ha explicat el tècnic.

“Ens poden passar situacions d’aquest estil, i els rivals venen ens esperen una mica més enrere. Això fa que et costi generar espais a les esquenes defensives, li hem de donar una volta al control del joc”.

El València ha vingut a tancar-se

“El València té una transició molt bona, i nosaltres volíem defensar com més amunt millor, per no deixar-los córrer. Tenen molta intensitat i energia quan corren. A Javi o Fran no els hem deixat córrer. Hem tingut un bon treball defensiu”, ha dit.

Què prefereix una setmana llarga o curta com la que ve?

“Si puc triar, millor una setmana llarga amb un partit. Aquesta setmana no tenim temps per preparar el partit del Barça -de dijous a diumenge- i demà ja tindrem en compte el partit del diumenge i també de la copa.

Relació entre el Girona i la ciutat

“Tota la província està orgullosa de nosaltres. Juguem per ells, afició, ciutat i província que hi ha gent que fa una hora de desplaçament. Nosaltres estem posant Girona al mapa, però notem tota l’estima de la gent al carrer i a l’estadi”, remarcava el tècnic del conjunt gironí.

Doble lateral del València i moviments per banda

“Salva i jo hem buscat canviar de banda a Savio, ells llavors han posat a Foulquier també a l’altra banda. Buscàvem situacions de tir i centrada, Tsygankov per dins i amb l’entrada de Yan hem volgut tenir dues amenaces, una a cada banda.

Alegries al tram final

“Les millors persones fan grans equips i això ho tenim a Girona. La rebuda que ha tingut Stuani a la banqueta ha sigut molt bonica. Estic molt content per a ell”.

“És bo reconèixer que estem fent història i no pot ser alguna cosa normal. Només demano que en els moments dolents estiguem tots junts. No miraré el Madrid ni el Barça perquè no és la nostra lliga. No mantindrem el ritme d’ells i ho hem de tenir molt clar al nostre cap. Hem de gaudir molt i que passi el que passi en els partits d’ells. Hem fet 12 victòries de 15 partits”, ha conclòs el tècnic del Girona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)