Girona

Míchel Sánchez

Entr. Girona

“Els canvis ens han donat molt en atac”

Míchel Sánchez va viure una tarda molt intensa des de l’àrea tècnica. El madrileny va veure com en deu minuts el Girona va ser capaç de remuntar un matx molt travat, aquest cop contra el València. El madrileny va valorar la victòria del seu equip. “Els teníem allà on volíem i amb el partit controlat. Després del 0-1 hem fet els possibles per acumular gent a l’àrea. Els canvis ens han donat centrada i rematada. La gent treballa molt bé i això és bo per a la plantilla. Juguis molt o poc ets important”, va dir Míchel, que també va parlar de la situació de Yangel: “Se li han de fer proves. Ha notat una molèstia muscular. No pinta bé, veurem quin és l’abast.” L’entrenador del Girona va valorar la tasca del defensiva del seu equip contra els de Baraja: “El València té molt bona transició, i volíem defensar com més amunt millor per no deixar-los córrer. Tenen molta intensitat i energia quan corren, i a Javi o Fran no els hem permès fer-ho. Hem completat un bon treball defensiu”, va manifestar.

“Tota la província està orgullosa de nosaltres. Juguem per ells, afició, ciutat i província, que hi ha gent que fa una hora de desplaçament. Nosaltres estem posant Girona al mapa, però notem tota l’estima de la gent al carrer i a l’estadi”, remarcava Míchel.

“Salva i jo hem buscat canviar de banda Sávio, i ells llavors també han canviat Foulquier. Buscàvem situacions de xut i centrada, i amb Tsygankov per dins i amb l’entrada de Yan volíem tenir dues amenaces, una a cada banda”, va concloure Míchel.

UN GRAN MOMENT

“És bo i s’ha de reconèixer que estem fent història; no és un fet normal”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)