Girona

El Girona renova Ibrahima Kebé fins al 2026

El Girona continua treballant en els possibles moviments del mercat d’hivern i, sobretot, en el futur. En aquest sentit el capítol de renovacions centra, de moment, el protagonisme i després d’anunciar fa poc més d’una setmana la renovació de David López fins al 2026 avui s’hi ha afegit la d’Ibrahima Kebé. El migcampista de Mali, de 23 anys, acabava contracte al final de temporada, però amb aquesta renovació amplia el vincle amb el conjunt blanc-i-vermell fins al 2026 i l’objectiu dels gironins és cedir-lo aquest mes de gener a un equip de 2a divisió A on pugui tenir els minuts i les oportunitats que li falten al Girona, per tal de recuperar el ritme competitiu que ha perdut després d’estar més d’un any de baixa per la greu lesió que va patir al genoll la temporada 2021/22, la de l’ascens a primera divisió. D’ofertes no n’hi faltaran, i és que són molts els equips de la categoria de plata que s’han interessat en el futbolista, que tindrà l’última paraula per decidir quin és el seu destí.

Ibra Kebé, que suma 68 partits amb el Girona, va arribar al club el febrer del 2019, encara en edat juvenil, però no va debutar amb el primer equip fins al final de la temporada 2019/20, després de l’aturada per la pandèmia quan va disputar dos partits a 2a divisió A. En les temporades 2020/21 i 2021/22 va tenir una presència constant, acumulant 62 partits entre totes les competicions, 20 d’ells com a titular, fins que va patir la greu lesió al genoll. Aquesta temporada el migcampista ha debutat a primera divisió jugant set minuts repartits en dos partits i també ha estat titular en els dos partits de copa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)