Girona

Confiança plena en el futur d’Ibra Kebé

Girona. El migcampista, de 23 anys, renova per dues temporades més, fins al 2026, però l’objectiu és que acabi el curs cedit a segona A

Els camins del Girona i d’Ibrahima Kebé continuaran vinculats després que el club fes oficial ahir l’acord de renovació del migcampista, de 23 anys, fins al 2026. El de Mali era un dels jugadors de la plantilla blanc-i-vermella que acabava contracte al final d’aquesta temporada i el club no el vol deixar escapar perquè confia plenament en el seu potencial, que per desgràcia no ha pogut demostrar darrerament arran de la greu lesió que va patir al genoll i que el va tenir més d’un any apartat del terreny de joc. Míchel, que li va donar força protagonisme en la temporada de l’ascens a primera divisió fins a la lesió, sempre ha parlat bé d’Ibra Kebé, però també és conscient que en el Girona és difícil que pugui recuperar el ritme competitiu que tenia abans de la lesió. Per això, el principal objectiu del club un cop assegurada la seva renovació és el de cedir-lo en el mercat d’hivern que s’obrirà la setmana que ve. El destí del migcampista serà presumiblement la 2a divisió A, i és que Ibra Kebé té una llarga llista de clubs interessats, de manera que podrà escollir l’opció que millor s’adapti a les seves necessitats i on pugui sumar minuts.

Ibra Kebé, que suma 68 partits amb el Girona, va arribar al club el febrer del 2019, encara en edat juvenil, però no va debutar amb el primer equip fins al final de la temporada 2019/20, després de l’aturada per la pandèmia, quan va disputar dos partits a 2a divisió A. En les temporades 2020/21 i 2021/22 va tenir una presència constant, acumulant 62 partits entre totes les competicions, 20 com a titular, fins que va patir la greu lesió al genoll. Aquest curs el migcampista ha debutat a primera divisió jugant set minuts repartits en dos partits i també ha estat titular en els dos partits de copa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)