Girona

El Girona torna a la feina després de les vacances de Nadal

Stuani i Savinho, amb permís del club per allargar un dia més les vacances, s’incorporaran demà

Amb les piles carregades després d’haver passat les vacances de Nadal am les seves famílies, els jugadors del Girona han tornat aquest matí a la feina realitzant la primera sessió d’entrenament a La Vinya sota les ordres del tècnic Míchel Sánchez amb dues absències destacades, i és que Cristhian Stuani i Savinho tenen un dia més de permís del club i s’incorporaran demà als entrenaments amb el grup.

Els blanc-i-vermells han tingut una setmana de descans després del partit que van disputar el passat dijous 21 de desembre al camp del Betis i ara ja preparen la propera cita, que serà el dimecres 3 de gener a Montilivi contra l’Atlético en l’últim partit de la primera volta de la lliga, en què els gironins tindran l’oportunitat d’acabar campions d’hivern si obtenen un millor resultat que el Madrid.

Demà la sessió d’entrenament serà diferent i especial pel Girona, i és que l’equip realitzarà un entrenament de portes obertes a Montilivi que començarà a les 10.30h, a banda de totes les activitats que es realitzaran a la Fan Zone des de les nou del matí i fins les 14h, amb les tradicionals signatures d’autògrafs dels jugadors.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)